Teraz jest poniedziałek, 30 marca 2026, 06:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 26 kwietnia 2006, 15:43 
Porucznik
Porucznik

Sorry ze sie tak wypytuje ale jaka jest reakcjia ludzi jak widzą tego słodkiego czworonoga ?Kiedyś słyszałem ze psy niezależnie jakie (nawet nabuzowane Amstaffy i Pit bulle ) boją sie wilków przeraźliwie , ponoć wyczuwają w nich dzikość ,zew krwi czy cos w tym stylu , co powoduje ze panicznie sie kulą ogon i piszczą ze strachu :) ? To prawda ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 26 kwietnia 2006, 15:58 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Szary Wilk napisał(a):
DJ MHz napisał(a):
Tez mam wilka. to znaczy <b><font>błąd ortograficzny!!!</font></b> niemieckiego :) . wlasnie sobie spi kolo mnie...

Nie ma to jak niemiecki blad ortograficzny spiacy obok :jump

Poza tym to nie blad ortograficzny ani wilczur ani tez wilk tylko owczarek i nie niemiecki a alzacki :luv - Obejrzyj 4 pancernych a bedziesz wiedzial co ci biega po domu :luv

zawsze mi sie myli. ale wyglada jak wilk nie :P

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 26 kwietnia 2006, 16:28 
Specjalista
Specjalista

KONIU napisał(a):
Sorry ze sie tak wypytuje ale jaka jest reakcjia ludzi jak widzą tego słodkiego czworonoga ?Kiedyś słyszałem ze psy niezależnie jakie (nawet nabuzowane Amstaffy i Pit bulle ) boją sie wilków przeraźliwie , ponoć wyczuwają w nich dzikość ,zew krwi czy cos w tym stylu , co powoduje ze panicznie sie kulą ogon i piszczą ze strachu :) ? To prawda ?

Dobrzy ludzie nie maja sie czego obawiac bo wilk jest przyjazny i pokojowy jak Gadhi :) Nie ma zadnych panicznych ucieczek, czasem jest tylko nierozstrzygnieta pacyfikacja :666 bo zakonczona interwencja . Wilk pochodzi z czeskiej strazy granicznej , jest ich w polsce 40 sztuk, jego rodzice graly w wiedzminie mlode wilki, on sie udziela w teledyskach wiec jest cywilizowany :)
Wiosny nie lubi - woli zime :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 26 kwietnia 2006, 17:15 
Pół gwiazdki z nieba

Szary Wilk napisał(a):
Dobrzy ludzie nie maja sie czego obawiac bo wilk jest przyjazny:)

Przyjazny, tyle że podstępnie wytresowany przez swojego pana do wydzierania poszukiwaczom znalezisk ;) - próba wydarcia boratynki zakończyła się wybitym palcem, aż strach myśleć co by bestia zrobiła gdyby ktoś znalazł dukata :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 26 kwietnia 2006, 17:24 
Główny Administrator
Główny Administrator

Nie prawda, że psy boją się wilków /tych z lasu :)/ jest raczej odwrotnie. Jeden pies pasterski potrafi przepędzić stado wilków. Co do wilka od Wilka :) może jest inaczej bo ma coś z jednego i drugiego. Na pewno budzi respekt a pitbule i tym podobne dziwolągi generalnie są płochliwe a sztucznie wywołana agrsja z pekińczyka zrobi zabójcę :)

ps. w lesie na widok Alkora obcy, który go nie zna, robi w gacie :)

Zuzka Wilk nie wychowuje wilka oni wychowują się razem :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 26 kwietnia 2006, 17:53 
Pół gwiazdki z nieba

FDJ napisał(a):
Zuzka Wilk nie wychowuje wilka oni wychowują się razem :jump

Jednym słowem jak znajdę dukata to się nie przyznam bo mi się obaj rzucą do gardła ;) ale pomijając to drobne niedociągnięcie ;) to uważam że wychowywanie wilka Alkora bardzo dobrze Wilkowi Szaremu wychodzi :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]