Teraz jest czwartek, 26 marca 2026, 16:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 13:12 
Podporucznik
Podporucznik

No widzisz SS :D Tylko na prawdę zmień sobie ten Nick, bo mimo wszystkiego ale jesteśmy w polsce, i tym bardziej że masz dopiero :D 14 lat nie powinno cie to fascynować :(

Jeżeli chodzi o ten wypadzik w teren to powiedz tylko zkąd jesteś.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 13:40 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

to są moje inicjacje .Mam na imie sebastian i nazwisko tez mam na S i dlatego taki weszedł skrut.To taki przypadek.
A miejscowka jest pod szczecinem jak sie wjerzdza na most kolejowy od strony dąbia pod mostem moze z 200 metrów od mostu tego przy takim duzym drzewie Tam sie ss rozbrajało w 45 roku w zimie alba na wiośnie i jedne fanty wrzucali do odry a inne cenne jak pierscienie i oznaki swoje zakopywali przy tym drzewie własnie bo mysleli ze kacapy przegraję jadnak wojne i oni wtedy beda mogli przyjsc i to odkopać ,jak mi dziadek opowiadał kiedyś.A to drzewo to jest taki duzy dąb ,albo inne z liściami.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 13:48 
Podporucznik
Podporucznik

No to troche daleko jest :/ ja mieszkam koło trójmiasta więc może być mały problem:(

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 14:17 
Generał Broni
Generał Broni

HeHe jak podałeś lokalizacje tak ładnie to już chłopaki pewnie tam siedzą ;) No chyba że to kolejna z naszych ulubiowych "historii" ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 14:52 
Generał Brygady
Generał Brygady

Witam wszystkich

odnośnie zrzutowiska ze szkłem na wierzchu - takie coś nadgryzłem troche jakieś 2 tygodnie temu, bez łopaty na długim trzonku nawet nie ma sensu zaczynać, masakra. Kupa szkła, blacha, wszędzie czajniki, prodiże, garnki. Po 40cm zaczęły się pojawiać denka z łusek od haubicy, ale przebicie się przez taką warstwę śmieci jest bardzo czasochłonne. Zobaczymy co z tego wyjdzie, wracam z lepszą łopatą...

Czytając ten wontek zaczynam nabierać podejżeń rze to morze byc zżutowisko SS :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 15:03 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Cytuj:
Czytając ten wontek zaczynam nabierać podejżeń rze to morze byc zżutowisko SS

Czytałem kiedys w necie że niemcy i esesmani robili tak spesjalnie i błąd ortograficzny!!! szkło żeby kacapy nie mogli odkopac tych fantów co je tam zakopali i zeby sie pokaleczyli w rece przy kopaniu recami .Wszyscy wiedzą ze kacapy nie mieli saperek i fanty musieli wygrzebywac recami i po to własnie to szkło było w takich przypadkach.
A kumpel mi jeszcze błąd ortograficzny!!! że takie szkło specjalnie mogło być z zatrutych butelek żeby sie kacapy zatruli przy kopaniu takie jak te słojiki z konserwami co je niemry specjalnie zatruwały i zostawiały na stołach jak uciekali na zachod Uwazaj borsuk jak bedziesz kopał bo taka trutka moze długo działać na rece bo esesmani mieli je bardzo dobre :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 15:24 
Generał Brygady
Generał Brygady

Miejsce może być ciekawe, lasek, pelno ziemianek i na skraju lasu kilka dołków zaadaptowanych na śmietnisko. Oczywiście tubylcy przez 60 lat dorzucili troche od siebie.

Ziemianki są niemieckie na 100% ale nie wiem czy SS...

Nie wiesz czy SS miało jakąś specjalną trucizne do zatruwania tego szkła co je sypali na wierzch?
Bo jakby to szkło oddać do analizy i by się okazało że jest zatrute właśnie tą trucizną to by było wiadomo że to na 100 % SS :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 15:32 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

po tylu latacg trucizna juz sie zneutralizowała

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 15:39 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Cytuj:
Nie wiesz czy SS miało jakąś specjalną trucizne do zatruwania tego szkła co je sypali na wierzch?

"na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! była jakaś specjalna ale jak się nazywała to błąd ortograficzny!!!.Poszukam dzis w necie tego co o tym czytałem to może znajde tom nazwe.
Ale na twoim miejscu bym tego nie kopał bo zdrowie błąd ortograficzny!!! jest od fantow a ona może jeszcze działać tak jak ta co ostatnio pokazywali w telewizji film o ksiedzach w klasztorze dawnym co ich chcieli inni potruć zatrutymi kartkami w starych ksiazkach co je przy czytaniu slinili palcami i dopiero ten stary ksiądz poznał ze trzeba je czytac w rekawicach to wtedy sie nie otrujesz To i moze ty lepiej bez rekawic nie kop tam :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 15:44 
Podporucznik
Podporucznik

No ja mam pecha, bo sie okazało że to moje śmietnisko to powojenne :cry: No cóż bede musiał dalej odwiedzać moją starą drobnico-dajną miejscówkę, gdzie zawsze coś wyjdzie: np niedawno wyskoczył mi tam guziczek francuski MW w bdb stanie. Dużo razy sie zdarza że kopie np. na innej miejscówce z 4 godziny i nie mam nic tylko same śmieci to ide na moją starą miejscówke koło pewnego jeziorka i zawsze coś bedzie. Tak jak zeszłym razem kopałem 3 godziny i nie było niczego to poszedłem nad to jeziorko i mi ten guziczek wpadł, mimo że kopałem tyle czasu to ze szczęścia sie ryłem na całe miasto. Tak więc taki apel do innych, aby sie nie zrażali po jakimś nieudanym wypadzie (nawet jeżeli sie do niego dłuuugo przygotowywali)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 15:45 
Generał Brygady
Generał Brygady

Widze że wontek sie rozkreca :666

Żeby za bardzo nie przeginać dodam jeszcze tylko tyle - jakby zrobić badania laboratoryjne tego szkła i te trucizne błąd ortograficzny!!! ma być "znaleźć" to mozna stwierdzic na 100% ze to SS zakopało te smieci :1

A ten film to "Imię Róży" wg książki Umberto Eco a tego starego księdza grał Shon Connery.
Ale ja ten film widziałem i zawsze w rękawiczkach kopie. W ogóle po tym filmie ciągle chodzę w rekawiczkach...

Jesli na wierzchu sa powojenne smieci to normalne, wiekszosc ziemianek i okopow od strony wsi jest traktowana jak wysypisko. Wlasnie o to chodzi zeby przez toto sie przebic i jeszcze bardziej sie zaglebic...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 16:16 
Podporucznik
Podporucznik

Tak czy owak saperkąnie dam rady :/ Najpierw zaopatrze sie w porządny szpadel. Wyjełem z tamtąd kilka ładnych buteleczek od medykamentów zdaje się (te na foto)

[ img ]

[ img ]

[ img ]

PS. Może i to dosłownie śmieci ale zawsze coś :D. I ładnie sie prezentują na półce :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 16:21 
Podpułkownik
Podpułkownik

SS*** napisał(a):
te blaszki co je na szyi po smierci nosili.

Doprowadziłeś mnie do ataku śmiechu tym co napisałeś.
Do płaczu zaś tym co ogólnie piszesz. Czy czytałeś sam siebie??

Fajne zainteresowania masz w profilu , nick tez niczego sobie... Opa war sturmfuhrer in SS ??
:zygi

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 16:46 
Generał Brygady
Generał Brygady

Ekhm... coś mi śmierdzi jakąś nędzną prowokacją... czuję, że będą ba(na)ny... Kolego SS*** (już sam nick mówi, że za mądry to Ty nie jesteś), proszę wstrzymaj się z tymi idiotycznymi postami (we wszystkich identyfikujesz przedmioty jako przedmioty SS...). Albo mamy na forum kolejnego niewyparzonego "dzieciaka" (chociaż sam nie jestem starszy, ale przynajmniej myślę co piszę), albo jakiegoś nędznego prowokatora...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 7 czerwca 2006, 16:52 
Podporucznik
Podporucznik

Wie ktoś może dokładniej co to są za butelki ??

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]