vincent_vega_69 napisał(a):
Nie chodzi mi o ikseltekowe ironie ale raczej o młodego adepta poszukiwań - Matiego. Chłopak ma 14 lat i liczy na pomoc starszych kolegów. Każdemu zdarza się coś przeoczyć, czegoś nie napisać, czegoś nie dopowiedzieć. W końcu nie jesteśmy wszechwiedzącymi. Biorąc pod uwagę młody wiek chłopaka myślę, że tymbardziej my jako doświadczeni (nie zawsze) powinniśmy doradzać jak najlepiej, doradzać tak jak samemu sobie. Warto też abyśmy wszyscy dbali o wysoki poziom naszego forum i unikali takich ironii. Stąd mój post o ironii...
A Matiemu mogę doradzić tak... Masz dużo szczęścia, że dysponujesz takimi środkami na zakup wykrywacza. Z taką kasą możesz kupić naprawdę dobry sprzęt do poszukiwań militarki. Nie chcę mówić co będzie najlepsze ale powiem tak. Z tego co ja się zorientowałem na militarkę bardzo dobry i niedrogi jest HS 3. Powiem też, że nie polecam typowego monetkowca jakim jest Tesoro Cibola. Nie polecam do militarki bo dysponuję takim i z doświadczenia wiem, że przegrywa z HS 3.
Pozdrawiam.
Szanowny poszukiwaczu :)
Powiem tylko tyle: nie napisał nic złego, gdyby miał tyle kasy (a znam takich ludzi którzy w wieku Matiego mieli hmm cenowo podobne zabawki ;) )to poradził bym mu kupić ten wykrywacz.
Ooo ironio .... fakt trochę ironicznie zabrzmiał mój post ale czym tu się denerwować ? Zamiast się cieszyć z zycia robicie sobie tylko kłopoty :) a życie jest takie piękne :luv
Pozdrawiam
Ironiczny no i Cyniczny oraz bezduszny Partyzant :skromny :D