Teraz jest czwartek, 25 grudnia 2025, 14:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: minelab explorer xs I na militarke
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 14:05 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

WITAM

znajomy ostatnio opowiiadał jak wycignał panzerfausta z głebokosci 0.8 metra ... z opini które słyszę na forum to sprzęt na drobnice ale czy to może byc prawda ze tak ciągnie militarke...???

POZDRAWMA

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 14:41 
Porucznik
Porucznik

Witam,ktoś kiedyś stwierdził,że wszystko można wszystkim,ale w %-ach wynik i tak będzie dużo gorszy od typowego np,Smetyka. Widziałem raz goscia chodzącego na Smętku poszukującego koloru,a wynik nie był pod koniec dnia porównywalny 2-3 monety i to dość sporych rozmiarów ;) . pozdrawiam ps.a jak tam twój ACE150 na militarkę da rade?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 15:35 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

tzn. ACE i SMĘTKA sprzedaje żeby kupic Minelaba explorera XS tzn pierwsza wersje ( nie armand explorer!!! ) więc kocham sie w militarce ale monetke też lubie wyciągnąć ... głównie kupuje Minelaba żeby zarobić troszke... a potem coś na militarke , albo smętka albo JABLA...
mam nadzieje że zarobie sobie na sprzęt na militarke używając Minelaba....

ACE na militarke sie kompletnie nie nadaje , tylko odłamki i nic "poza tym" piszemy oddzielnie! - błąd ortograficzny!!! , naprawde jest super na kolor ,...

możecie mi coś wiecej powiedzieć o minelabie??

bym był wdzięczny ,

PS. juz troszke czytałem w archiwum ... :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 15:49 
Porucznik
Porucznik

Witam ,Explorer jak dla mnie się na militarkę nie nadaje. Będziesz kopał wszystkie odłamki, nawet bardzo drobne. Ale jak interesuje Cię sprzęt bardzo dobry na militarkę,ale i na kolor,który jest Nr-1 .to C.scope1220xd/xdp ,ale tańszy poczytaj to http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=316036 pozdrawiam ps.sprzęt widać pod dwoma widelcami na zdjęciu.

Ostatnio edytowano niedziela, 7 stycznia 2007, 16:13 przez Arkadio.IE, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 15:50 
Generał Brygady
Generał Brygady

:666 .

Ostatnio edytowano niedziela, 2 marca 2008, 22:28 przez beryl, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 16:23 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

musze sprzedać smętka gdyż jak go zostawie to niestety nie uzbieram na Minelaba , znajomy co chodzi explorerem 2 mówi ze mu sie sprzet spłacił w 2 miesciące ... tez licze na to i wtedy zakupie smętka a wielką cewka 40 ... ale jak na razie z braku funduszy bedzie PI Nowaka i explorer I

POZDRAWIAM

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 16:48 
Porucznik
Porucznik

Witam , mam taką propzycje.Niech znajomy zademonstruje Ci jak zbiera EX,militarkę(tylko jaką)bo jeśli kolorową to nie jest tak kiepsko. Natomiast ja na swoim C.scope1220xd ,gdy bym przeliczył to ,co znalazłem to ho ho :666 . Tego się nie da porównać,pojęcie względne. Ale widzę, że się troszkę napaliłeś na EX-a?pozdrawiam :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 16:48 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

o kuwa..........!!!!!!!!!

te zdjecia z linku co przesłałeś na forum są "po prostu" piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! wy....biste BRAK SŁÓW

dostaje Minelaba , biore autko i na 1 maja jade na mierzeje !!!!!!!!!!

(tylko w marcu mam egzamin na prawo jazdy.... :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 16:50 
Porucznik
Porucznik

Witam ,z Minelabem ,to się tam wykończysz.Poczytaj dokładnie,pooglądaj fotki- na czym tam chodzą fachowcy. :1 pozdrawiam :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 16:53 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

arkadio mam juz na swoim koncie troszke trafien... najlepszyn z drobnicy była pieczątka za 1100 zł a z militarki 2 panzerfausty ...

wiec szukam czegoś konkretnego mysle ze minelab nagrodzi moje cierpienia a zaczynałem na armandzie bez dyskrymy ...

ODZNACZENIA SĄ PIEKNE ale Karabiny i sprzęt również ...

KAŻDE TRAFIENIE SIE LICZY

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 16:58 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

sądze że na explorerze wyciągne chociaż 1 blaszke i jedno odznaczenie z mierzeji....

juz sie nie nastawiam na militarke z minelabem ... juz mnie uprzedziliscie do M.E. xs na militarke juz wiem ze to sprzet na drobnice

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 17:05 
Porucznik
Porucznik

Witam ,tylko tak jak napisalem ,EX Cię wykończy w pewnych sytuacjach.Będzie on sygnalizował każdy śmieć,a ty nie chodzi o to.Wycinajac kolor co będzie? natomiast akceptując wszystko (o rany ) jest to szaleństwo,ale może to i recepta? Natomiast C.scope1220xd/xdp jest łatwiejszy,i 100% skuteczniejszy .Ustawiając go na ALL Metal podstawowe dzwięki.Ja nie widzę lepszej maszynki na to co chcesz szukać.pozdrawiam :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 21:54 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Czesc. Faktycznie Exp. jest stworzony do wyciagania kolorow ale panzera z 80 cm rowniez zlapie. kolega mowil prawde.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 22:11 
Porucznik
Porucznik

Witam ,ja nie twierdzę ,że nie da się wycągnąć, ale generalnie EX nie jest do tego.Ale tak jak pisałem wszystko można wszystkim,tylko czemu sobie utrudniać. Wiadomo jest ,że EX sięgnie dośc głęboko.Ja porównam C.scope 1220xd z C.scope R-1. statyk i dynamik.Tym pierwszym można ocenić z jakim kształtem ma się do czynienia,natomiast z tym drugim jest to problem(bo dynamik)Ten pierwszy sygnalizuje przedmiot po jego całej dlugości nieprzerwalnie,a w dynamiku trzeba machać i w momęcie traci się sygnał,jest to bardziej skomplikowane.Jeśli jestem w błędzie proszę o sprostowanie.pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 22:44 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Czy Minelab Explorer XS nie jest uniwersalny tzn statyk- dynamik ?? czy to tylko dynamik??

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]