Teraz jest niedziela, 12 października 2025, 09:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 06:03 
Moderator
Moderator

Kocio napisał(a):
MIREK
No to trza pogadać - apropos Twojego podtytułu............

zapraszam!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 08:15 
Złosliwy Nieludzki Doktor

Super ale rece do zdjecia mozna bylo umyc, albo chociaz zalozyc rekawiczke. Z drugiej strony zas widac ze to spracowane rece poszukiwacza(y) :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 11:42 

Kocio napisał(a):
No - częśc z tych rzeczy jest u mnie............... oczywiście moja własna........

zdecydowanie zbyt enigmatyczne to wszystko, jak rozumiem czesc podobnych rzeczy do tych wykopanych jest w Twoim posiadaniu. Bo z postu wynika, ze kopales razem z nimi i fanty zamiast do konserwatora to do domu ..... :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 11:54 
Moderator
Moderator

PREM napisał(a):
Kocio napisał(a):
No - częśc z tych rzeczy jest u mnie............... oczywiście moja własna........

zdecydowanie zbyt enigmatyczne to wszystko, jak rozumiem czesc podobnych rzeczy do tych wykopanych jest w Twoim posiadaniu. Bo z postu wynika, ze kopales razem z nimi i fanty zamiast do konserwatora to do domu ..... :jump

Masz rację, PREM - dwuznacznie to zabrzmiało. Kocio z nami nie kopał, ale podobne rzeczy może mieć u siebie (szczególnie, że okazał zainteresowanie moim podpisem). To, co myśmy wykopali znajduje się w rękach archeo - a my liczymy, że prędzej niż później trafi na wystawę. Ale może jak już do końca dokopiemy/archeo dokopią to miejsce...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 14:06 

Echh

Ostatnio edytowano piątek, 15 czerwca 2007, 12:03 przez PREM, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 18:19 
Generał Broni
Generał Broni

No dobra, to juz zabiorę głos....
Oczywiście że nie kopałem ale część z tych rzeczy jest uderzająco podobna do posiadanych przeze mnie......hehe

A faktycznie uderzałem do Mirka by się zgadać bo dla mnie jest wazne by coś niecoś pomóc. Dla mnie liczy się sama radocha znajdowania. Nie tylko posiadania. Stąd moja propozycja i oferta współpracy bo nie jestem harpagonem, który by cos do kieszonki "skitrał"......
Współpracę z arecho zawsze będę traktował jako okazję do współdziałania w ratowaniu dziedzictwa i jako pozyteczną pracę przy której wiele jeszcze mogę się nauczyć..... ot co!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 marca 2007, 18:35 
Moderator
Moderator

Kocio napisał(a):
A faktycznie uderzałem do Mirka by się zgadać bo dla mnie jest wazne by coś niecoś pomóc.

Wszystkie moje namiary są widoczne na dole mojego postu. Mój telefon pewnie masz, a jak nie, to znalezienie go nie powinno zająć więcej niż dwa kliknięcia. Twoją deklarację widziałem, napisałem jeszcze na zachętę: "zapraszam" i ... czekam na konkrety.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 marca 2007, 19:58 
Wielki Szpitalnik

Kocio napisał(a):
Dla mnie liczy się sama radocha znajdowania. Nie tylko posiadania. Stąd moja propozycja i oferta współpracy bo nie jestem harpagonem, który by cos do kieszonki "skitrał"......
Współpracę z arecho zawsze będę traktował jako okazję do współdziałania w ratowaniu dziedzictwa i jako pozyteczną pracę przy której wiele jeszcze mogę się nauczyć..... ot co!

W wątku na temat skarbu srebrnych grzywien Koci napisał:
Kocio napisał(a):
Brak słów! Gratuluję i zazdroszczę.
Ten enkolpion zostałby w moich zasobach gdybym to ja znalazł. Wszystko mógłbym oddać ale nie krzyżyk. wszak mam chopla na ich punkcie.

Bez komentarza.

Pozdrawiam
tomato

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 31 marca 2007, 20:11 
Moderator
Moderator

:666

w kontekście tych wszystkich PW i maili, które dostałem od Kocia z konkretnymi propozycjami współpracy to bardzo rzeczowa uwaga, tomato :)

(ps. chyba nie muszę dodawać, że nie było żadnego kontaktu w tej sprawie?)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]