|
no to teraz ja cos powiem,co sie tyczy tej calej polskiej mysli technicznej to smetek moze i dobry na militarke,ale troszke to juz antyczny sprzet,ale cena adekwatna do jakosci,natomiast rutusa solarisa zdania sa podzielone,znajomi maja i uzywaja,ogólna ocena srednia,bardziej to wykrywacz na monetki niz na militarke,chyba ze kolorowa,a jak wiadomo to na militarke trzeba glebiej i wszystko,zelao tez,na poczatek nie polecam go poniewaz to strojenie dostarcza troszke problemow,ewentualnie program mix,skomplikowany troche..........moja propozycja to jak na militarke to whites z seri 6000 i tu masz wybor !!!!!!!!!!
a mianowicie 5900 di pro sl lub 6000 di pro sl lub 6000 xl pro lub XL pro, seria di pro sl to starsza wersja zasilana na baterie r14, a seria xl pro nowsza zasialna paluszkami, jednak wszystkie te wykrywacze sa doskonale na militarke,maja trybki statyki i dynamiki,dyskryminacja i wskaznik, ktory pokazuje co kopiemy,wszystkie te wykrywacze nie sa juz produkowane,najnowszy z nich to model XL pro,co sie zas tyczy cen, no w polsce trudno bedzie zdobyc nawet uzywke,kto ma taki nie sprzedaje,najlepsze wyjscie to z zagranicy,ebay amerykanski lub angielski,z usa trzeba doliczyc clo i vat ale i tak sie oplaca,starsze wersje mozna kupic juz od 200$(aktualna cena dolara 2,75zl) doliczaja nawet do tego clo i vat to i tak w tej cenie mamy profesjonalny wykrywacz,a nie jakies tam polskie wynalazki,konstruktorow ktorzy sie dopiero ucza i sa na rynku od kilku lat,a nie firma z tradycjami,ktora zjadla zeby na wykrywkach.jezeli chcesz nowy to takie tez sie na ebay trafiaja ale cena oscyluje wtedy okolo 550$ za ten model XL pro,bo ewentualnie tylko ten mozna nowy dostac,pozostale to juz tylko uzywki,dodatkowo mozna dokupic cekke maxima 1500,15 calowa to jeszcze poprawisz zasiegi o jakies 30%,w powietrzu łapie helm niemiecki na jakies 150cm,wiec pod ziemia okolo 130cm, tak mi sie wydaje,na statyku oczywiscie, reasumujac jak najbardziej na militarke polecam whites 5900/6000 a jak przy okazji bedziesz chcial na monetki,to tylko przelanczasz trybik i juz masz na monetki,polecam !!!!!!!!!!!!! :1 :1 :1 :1 :1 :1 :1 :1
|