pablo11 napisał(a):
TAK !!!!!!!!!!!!!!!! K***a zostalem SKRZYWDZONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jestr moje zdanie i bede go powtarzal w nieskonczonosc!!!!!!!!! bo ciebie to dect chyba cieszy???? jak prawo w tym kraju kogos skrzywdzi!!!!!!!!!!! nie jest mi do smiechu,bo koncze studia,nie mam obecnie pracy i jak dostane wyrok za swoja pasje,ktora jest historia i kolekcjonerstwo to juz na pewno nie znajde pracy !!!!!!!!!!!!!!!!! i tu jest nad czym plakac !!!!!!!!!!! bo to jest wedlug mnie smutne i przykre za razem co sie wyprawia w tym kraju z normalnymi i pozadnymi ludzmi!!!!!!!!!!!!!!! bo za takiego sie uwazam czlowieka,polaka !!!!!!!!!!! ni chodze na mecze,nie robie burd,nie pijam wina w kartonie pod sklepem !!!!!!!!!!!!!!!!! tylko swoj czas poswiecam na poglebianiu wiedzy o historii polski !!!!!!!!!!!!! i zabawie z wykrywaczem !!!!!!!! a teraz jakies becwaly z :cop :cop zniszcza mi przyszlosc !!!!!!!!! TO JEST ZALOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ty dect STUDIUJESZ PRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skonczyles wreszcie?????????????? zamiast pomóc jak tylko mozesz to sie tylko wymadzasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zupelnie tego nie rozumiem..............
bez urazy,ale czasami chyba przeszadzasz.......................
Pablo... Rozumiem Twoją sytuację. Ale jak na kogoś, kto kończy studia i stanie się kimś, kogo określa się mianem "elity" bądź "inteligencji", to starałbym się robić mniej błędów w pisowni... Wiesz, przynajmniej mnie (z racji wykonywanego zawodu) a i pewnie innych forumowiczów to nieco irytuje... Nawet na necie obowiązują zasady "bon tonu" w odniesieniu do pisowni. Zresztą była już dyskusja o tym na forum ;) Wydaje mi się, że przynajmniej nazwę kraju napisałbym dużymi literami, skoro czuję się POLAKIEM :1