Teraz jest środa, 25 marca 2026, 04:22

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 8 listopada 2007, 00:10 
Generał Brygady
Generał Brygady

Ech to normalka, że w takim gronie poszukiwaczy jeden lub dwóch analizują mapy przewodniki a nawet inne źródła, a reszta dzwoni w piątek i zadaje pytanie typu: "gdzie jedziemy :que :que "
Nie ma co ukrywać, że większość działa jak ludziki nakręcane na kluczyk - przywozisz gościa -> otwierasz drzwi od samochodu -> gość wylatuje i leci w pole machając kijem ->kopie lub nie.
Na początku wkurzało mnie to, bo uważałem, że to typowe sępiarstwo. Dzisiaj zupełnie jest to bez znaczenia dla mnie.
Przywykłem też do tego, że oblatują "moje" miejscówki beze mnie (zresztą przecież to i tak nie jest mój grunt). Jedyne co potrafi wkurzyć w takich przypadkach to pozostawianie syfu po sobie.
Szlag mnie trafia jak w takie odkryte przeze mnie miejsce w przypadku pola idzie facet z łopatą jak grabarz i robi dziury jakby sieć wodociągową miał kłaść. Sam zazwyczaj latam z plastikowym fiskarsem wielkości łopatki dla dzieci (90% terenu spokojnie można nim obrobić - na glinę i chęchy mam saperke wrześniową, ale zazwyczaj leży w plecaku).

Pozdroofki

IdeL

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 grudnia 2007, 14:40 
Plutonowy
Plutonowy

Ja tam nie ufam nikomu ^^ jadę albo sam z dużym psem..... albo też jedzie ze mną moja dziewczyna:) tylko wówczas trochę ciężko się skupic ;)
mówią, że kto ma miękkie serce ten musi miec twardą d... niestety takie przypadki pozbawiają ludzi zaufania co do "młodych" poszukiwaczy.... a przecież nie każdy człowiek jest pasożytem:) niekiedy jesteśmy skłonni do symbiozy w tym hobby;)

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 grudnia 2007, 00:35 
Generał Brygady
Generał Brygady

aaa to gratulacje pomyślunku.. psa zgubisz znajdzie go inny poszukiwacz i potem pimpek na nosa zaciągnie kolegę we wszystkie miejscówki. Dziewczyny, jak i uczucia do nich, zmienne są więc tu tylko krok od wysypania koledze wszystkich cennych miejscówek np. w ramach zemsty za brak ożenku. Czarno widzę twoją przyszłość kolego. Ja tam na twoim miejscu tylko bym ufał (CZęśCIOWO!) np. śwince morskiej, którą ewentualnie można na miejscówce powypasać.

Pozdrawiam,

Aredengard

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 6 grudnia 2007, 13:23 
Plutonowy
Plutonowy

Ardengard aleś Ty pesymista :P ale ok:) następnym razem sprawdzę kieszenie mojej dziewczyny, czy nie ma przypadkiem GPS-a ^^ a w wigilię porozmawiam z psem konkretnie... pójdziemy na układ (ja Ci kość-Ty mi wierność) ^-^ poza tym pies się nie zgubi... pilnuje mnie jak oka w głowie :) a raz mi nawet przyniósł poroże :) tyle, że wcześniej trochę pogryzł..... i niestety jedno tylko^^

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: I
PostNapisane: czwartek, 6 grudnia 2007, 17:37 
WAZA Z BAZIN

MI MOJA 90-LETNIA SASIADKA POWIEDZIAŁA ZEBY PSOM I KOBIETOM NIE UFAC!!!!!!!11

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 7 grudnia 2007, 12:27 
Plutonowy
Plutonowy

hehe ja łaże też z kundlem :D - jakoś tak pewniej- rozglądać się nie trzeba czy ktoś idzie, ale niestety mój pies troche szalony jest ( ma dopiero rok) i trzeba sie rozglądać czy czegoś głupiego nie wymyśla, ale idealnie mi się chodziło z ... dwoma psami :D jak u rodziców jestem to biore ich psa ( 8-letnia bernardynka) i swojego ( roczny owczarek podhalański) -pięknie patrolują teren ( młoda lata w kółko pod dużym okręgu, co jakiś czas wracając, starsza psinka kręci się bliżej mnie, jak młoda coś zauważy , to robi stójkę, starsza do niej idzie i w odległości 30 metrów ode mnie obserwują intruza, jak intruz zauważa je, to zawraca).

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]