Teraz jest piątek, 10 lipca 2026, 11:53

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Saper pyta o okolice Tomysla ...
PostNapisane: poniedziałek, 10 grudnia 2007, 17:15 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam , pozdrawiam .

Wiem , wiem , ze to nie ten dzial ale nie chce nabijac licznika postow ...

Mam zamiar spedzic Sylwestra i "okoliczne" dni w okolicy Nowego Tomysla ( 8 - 15 Km na wschod ) i jako iz w tym rejonie jest mi wszystko znane jak dziewicy stosunek ... prosze kolegow o informacje czy jest tam w okolicy jakies miejsce warte wyskoczenia na "noworoczne kopniecie" ? Nie pytam o namiary zadnej miejscowki ale ogolnie lub przyblizone info. Jako iz czasu nie bede mial za duzo do kopania :ang nie chcialbym na slepo po okolicy bladzic :nicnie , nie wykopie wszystkich fantow a wrazeniami ( nie wszystkimi :666 ) podziele sie .

Pozdrawiam - Piotr

Jak nie ten dział :) - to z "WDR" wysyłam do elektrycznego , czyli "Kontakty, w...."
pzdr 111

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 grudnia 2007, 22:06 
Moderator
Moderator

Wysłałem info na PW.Grzebiuszka

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 3 stycznia 2008, 16:03 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam , pozdrawiam .

Objecalem pochwalic sie wrazeniami ... :jump

Jednak na wstepie podziekowac chce koledze Grzebiuszka za bardzo obszerne dane i informacje :1 :1 :piwo .

Wszystko dobrze szlo i super sie zapowiadalo ... do momentu gdy juz bylem kilkadziesiat Km za Wroclawiem i obudzilo sie we mnie dziwne przeczucie ... , ze cos zapomnialem ... niepokoj przerodzil sie w zlosc i :sciana :wq :wq bo zapomnialem ... wykrywki :sciana :sciana . Ale na spacerku po drodze lesnej znalezlem bez wykrywki monetke ... :b2 ... ale niestety tylko wspolczesne 10 Gr :mg: :wq :nicnie :666 . Nastepnym razem bedzie lepiej ... objecuje sobie :drap :hahaha to przynajmniej .

Pozdrawiam - Piotr

P.S. to zdarzenie udowadnia jednak , ze oczy mam dobre a i bez wykrywki mozna cos znalezc :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 3 stycznia 2008, 21:07 
Moderator
Moderator

Ale mnie rozczarowałeś :n ja już widziałem zdjęcia Twoich fantów w tym wątku, a tu :( . Ale wiesz, zimą się źle szuka a w zmrożonej ziemi źle kopie. Życzę w nowym Roku lepszej pamięci (ja mam zewnętrzną-Żonę :1 ).Grzebiuszka

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 5 stycznia 2008, 13:11 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam , pozdrawiam .

Ojjj ... Grzebiuszka :) objecuje , ze bede w rejonie Tomysla czesciej ... i zaspokoje zapewne nie tylko Twoja ciekawosc co do intensywnosci ciekawych fantow . W sumie zimno bylo ale gleba do konca nie przemarzla a i bardzo piaszczysta jest wiec ... miodzio do kopania :1 .
Pamiecia zewnetrzna okreslasz szanowna malzonke ... hmmm ... ja mojej pamieci w formie zony sie pozbylem ( RAM Failure :jump :jump )
i wyglada na to , ze znalazlem nowy modul pamieci :luv :luv :b1 o duzo lepszych parametrach , ktora to pamiec nawet sama pytala czy moze mi w pokopywaniu towarzyszyc :ang :luv :nicnie . Trzeba bedzie zapewne pomyslec o wykrywaczu dla kochanej pani :drap .

Pozdrawiam i jeszcze raz zycze pieknych fancikow i jaskin - Piotr

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]