Masz rację Vincent!
Sorry - czasami trzeba trochę sobie pofolgować by nie oszaleć ale koniec !!!
Na jednym z for (proszę mnie poprawić jeżeli źle odmieniłem słowo 'forum") internetowych - nie wiem czy wolno podawać nazwę - stworzonych przez czołowe czasopismo poszukiwaczy wykluł się wątek mówiący o naszej akcji i naszym forum....
Podaję go dla ewentualnych zainteresowanych.
http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_wat ... orum=0#ost
Jednocześnie prosiłbym o podawanie mi na priva lub na mail
kocio@bip.ikp.pl adresów innych for lub stron na które powinno sie podawać, choćby skrócone informacje lub linki do naszego forum by wszyscy poszukiwacze byli na bieżąco z tym co robimy.
Jest to przecież akcja poza podziałami i o jakkiejkolwiek konkurencyjności nie ma mowy.
To jest Ruch Obywatelski i jako taki powinien mieć wolny dostęp na każdym forum czy stronie stowarzyszenia.
Chciałem także poinformować, że wklejając na innych forach informacje z linkiem do naszego Forum PS dostałem kilka reprymend, że ktoś niezarejestrowany na Forum PS nie może przeczytać tych postów o naszym działaniu. Zostałem nawet zapytany czy aby nie jestem naganiaczem........
Mam wobec tego pytanie - czy jest taka możliwość by goście niezarejestrowani mogli czytać info o naszych działaniach przy projekcie zmiany ustawy? Jeśli jest to trudne do zrobienia to może przenieść cały wątek w takie miejsce na naszym Forum gdzie "otwartość" jest większa?
Darz Dół