Teraz jest środa, 31 grudnia 2025, 09:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 17:07 
Pułkownik
Pułkownik

Dario napisał(a):
Wiem jedno - w tym kraju jest gorzej niż na Białorusi !

...nie "w tym", lecz w Naszym i jeśli Ci tu źle, jedź do Lukaszenki... (wiem, że mi się oberwie, ale nie mogłem się powstrzymać)...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 17:08 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Dario, ale od dawna tak jest, ojciec znajomego zglosil kradziez pieniedzy na sadzoniki, cos okolo 20 tys zl, pierwszymi osobami przesluchiwanymi byli jego synowie, obydwaj w tym czasie byli kilkadziesiat km. od miejsca zamieszkania ojca, bo mieli sesje na uczelniach :) jak sie okazalo (obydwaj siedzieli na dolku 24h) ze to nie oni, to policja stwierdzila ze pienaidze ukradli "nieznani sprawcy" :d
Jak mi ukradli betoniarke i nie chcacy zglosilem to, to mily pan powiedzial mi zebym dal ogloszenie ze kupie betoniarke to na pewno sprawca sam do mnie zadzwoni :D:D:D
Juz teraz wiem ze to wszystko wina "nieznanych sprawcow" i nawet nie chodze cokolwiek zglaszac szkoda mojego czasu :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 17:13 
Generał Broni
Generał Broni

superstefan napisał(a):
Juz teraz wiem ze to wszystko wina "nieznanych sprawcow" i nawet nie chodze cokolwiek zglaszac szkoda mojego czasu :)

Tiaaa - nieznani sprawcy to plaga w naszym pięknym kraju ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 17:15 
Generał Broni
Generał Broni

janusz020858 napisał(a):
Dario napisał(a):
Wiem jedno - w tym kraju jest gorzej niż na Białorusi !

...nie "w tym", lecz w Naszym i jeśli Ci tu źle, jedź do Lukaszenki... (wiem, że mi się oberwie, ale nie mogłem się powstrzymać)...

A potem piszesz , że Cię nikt nie lubi ... bo nie masz pieniędzy ;)
He he - to taki żart - wyczytany z Twojego podpisu pod profilem :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 17:18 
Pułkownik
Pułkownik

...no bo nie mam... :nicnie

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 17:34 
Generał Broni
Generał Broni

Jeszcze chwile i dojdzie do tego że jak ktoś będzie chciał dokonać zgłoszenia do :cop to najpierw bedzie musiał zatankować radiowóz żeby Panowie mieli jak na miejsce dojechać :(

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 18:56 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Skopiowałem sobie ten artykuł i wydrukowałem. Wydruk powiesiłem na drzwiach od strony mieszkania, żeby czytać przed każdym wyjściem z domu. Zapisałem na twardzielu. Wydrukuję przed każdym ewentualnym wyjściem na wykopki i wręczę ewentualnemu towarzyszowi wyprawy z zastrzeżeniem, żeby kopnął mnie w 4 litery, jeśli po ewentualnym znalezieniu "rozrywki" zechcę zadzwonić po :cop .

OBIECUJĘ TO SOLENNIE !!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 19:51 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

janusz020858 napisał(a):
...no bo nie mam... :nicnie

Do janusza 020858 w myśl tego zapisu powinnobyć dalej ja bezbożnik i wulgaryzm takich nie będzie,życie nie warte centa...............
ja całkiem przepadłem .................nie umiem żyć inaczej........................... my nauczymy Cię żyć inaczej dla narodu
Jednym słowem jesteś HULIGANEM .(zespół LUBE)Niezła muzyczka ale to ulubiony zespół Putina. i mafi rosyjskiej (Lubercy) :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: wiedziałem
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 20:56 
Kapral
Kapral

Kiedyś koleś mnei zrąbał na forum ze nie zglosilem podobnej sytuacji tylko zakopalem teraz wiem ze cos mnie tknelo :) :cop

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 22:18 
Generał Brygady
Generał Brygady

he he ja miałem przejścia z policją jak miałem 17 lat i od tej pory omijam ją szerokim kołem ,a nawet kiedyś miałem coś zgłosić ale od razu mi się przypomniało jak to było przed laty.............i proszę i mogło by być normalnie ,fanty mogły by być usuwane i bezpiecznie usuwane :( a tu człowiek ma wyrzutu sumienia mimo tego że zakopał głębiej że znajdzie to jakiś młokos i będzie przy tym grzebał :n No ale w takim razie całą winę za to ponosi POLICJA!!!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 10 lipca 2008, 22:44 
Główny Administrator
Główny Administrator

W razie pożaru tego lasu do gaszenia nalezy wysłać inteligentnych inaczej policjantów.
"Nieróbstwo i ignorancja" - to powinno wisiec nad wejsciem do "szkoły" w Szczytnie.
Nawet za komuny gość został by uznany za bohatera i pokazywano by go na akademiach.
A teraz zachowują się jak przedstawiciele handlowi - liczy się target więc sami produkują przestępców.
I jak się tu dziwić kibolom, że wypisują na murach takie świństwa :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 11 lipca 2008, 00:24 
Generał Broni
Generał Broni

Gdyby panowie :cop z takim zapałem, pieczołowitością i zaangażowaniem uczuciowym postępowali np. przy zgłoszeniu kradzieży roweru czy samochodu - to byłby raj na ziemi, a niestety mamy piekło (chociaż podatki równo płacimy) :wq

Brak słów...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 11 lipca 2008, 02:14 
Mr. Sturmgewehr

Pomijajac juz ten artykul to chcialem tylko zauwazyc, ze koles dostanie baty za te 9mm - wiec chyba nie ma sie co tak nakrecac... Ciekawe tylko na jakiej podstawie policja sie nim zainteresowala po tym zgloszeniu. Jezeli rutynowo sprawdzaja wszystkich zglaszajacych tego typu znaleziska to od tej pory wszyscy beda to robic anonimowo albo co gorsza wcale...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 11 lipca 2008, 08:35 
Pułkownik
Pułkownik

jaaacek napisał(a):
(zespół LUBE)Niezła muzyczka ale to ulubiony zespół Putina. i mafi rosyjskiej (Lubercy) :1

...no to co, że Putina? ważne, że niezła...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 11 lipca 2008, 11:20 
Kapitan
Kapitan

http://www.lubin.pl/...l/news/121576105 ... jowym.html[/url]

Wagon z nabojami zakopany w nasypie kolejowym
2008-07-11 09:25:01
Robotnicy remontujący nasyp kolejowy w Chełmku Wołowskim, znajdującym się koło Ścinawy, znaleźli wagon pocisków i nikogo o tym nie zawiadamiając, zakopali go z powrotem i ułożyli tory – takie informacje otrzymali wczoraj, 10 lipca, lubińscy policjanci. Teraz saperzy zweryfikują tę historię.

– Na miejsce najpierw udali się policjanci. Teren został zabezpieczony – informuje Elwira Zboińska, rzecznik lubińskiej policji.

Policja zawiadomiła saperów. Dopiero gdy wezmą się do pracy, będzie wiadomo czy informacja o zakopanym wagonie amunicji jest prawdziwa, czy nie.

I dobrze zrobili,zawiadomili by i zostali by oskarzeni o nielegalne pozyskiwanie MW

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]