Teraz jest środa, 10 września 2025, 22:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2008, 18:02 
Generał Brygady
Generał Brygady

nie wiem jak ekranuje platyna ale wiem za to ze ekranowanie przedmiotow zalezy od ich glebokosci zalegania i to co daje na +80 na wiekszej glebokosci, na mniejszej moze miec zupelnie inne cyfry

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 5 września 2008, 09:48 
Generał Brygady
Generał Brygady

zna ktos konkretny model pokrowca wedkarskiego do ktorego proxima moglaby sie zmiescic rozlozna na 2 czesci (bez rozkladania tej malej rurki zgietej w litere S) ? pytam bo bylem w wedkarskim i dostepne tam modele nie pasowaly (byly za waskie i za malo wysokie) a na miare mi nie chca uszyc

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 5 września 2008, 12:59 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Panowie mam prośbę! Mianowicie mam Proxime (wcześniej nie miałem Solarisa) i chodzi o to że jako humanista jestem jakby to powiedzieć...tępy na elektroniczne sprawy, ustawienia i takie tam! czy mógłby mi któryś z kolegów podać uniwersalne ustawienia chodzę głównie po Bieszczadach i po polach! Mam swoje ustawienia ale boję się że mogę przegapiać fanty! A ciężeko mi się połapać. Wiadomo,że z czasem pewnie to obczaje ale niestety po samej instrukcji trochę mi cięzko :sciana pozdrawiam!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 5 września 2008, 13:19 
Kapitan
Kapitan

Niestety instrukcja niemalze w ogole nie mowi nic na temat ustawien. Sprobuj poszukac na innych forach. Mozna dosc sporo informacji dorwac. Zobacz tez swoja skrzynke PW ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 września 2008, 15:50 
Moderator
Moderator

Paweł napisał(a):
Panowie mam prośbę! Mianowicie mam Proxime (wcześniej nie miałem Solarisa) i chodzi o to że jako humanista jestem jakby to powiedzieć...tępy na elektroniczne sprawy, ustawienia i takie tam! czy mógłby mi któryś z kolegów podać uniwersalne ustawienia chodzę głównie po Bieszczadach i po polach! Mam swoje ustawienia ale boję się że mogę przegapiać fanty! A ciężeko mi się połapać. Wiadomo,że z czasem pewnie to obczaje ale niestety po samej instrukcji trochę mi cięzko :sciana pozdrawiam!

Moja porada/militarka/-tryb mix /S+D/ ,dyskryma ok -50 czulosc 38...
W bieszczach mozesz miec klopoty z ustawieniem gruntu,Radze potestowac na malutkim sreberku -jesli nie dasz rady-grunt "fabryczny"-ale to tyczy sie drobnych monetek wiec na wojnie mozesz ignorowac

i jak w Whitesach-mozesz miec czasem lewy sygnal na statyku-/mineralizacja/-dlatego przy duzym sygnale warto sprawdzic dynamikiem.

Jakie wskazania /najczestsze/ masz przy ustawianiu gruntu?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 8 września 2008, 11:20 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

szaniec napisał(a):
a teraz pytanie z innej beczki jak czesto jezeli w ogóle PROXIMA sie wam przywieszala? mi zdarzylo sie to jak dotad 3 razy: 2 razy przy strojeniu do gruntu wyskoczylo KOREKCJA i nie bylo kolejnych pikniec oraz informacji WZOR itp tylko 0 reakcji a drugi raz na pinpoincie ale nie podczas przesterowania Bateria byla na ok 63% takze to nie jej wina, wokol nie bylo linii wysokiego napiecia ani telefonow kom wiadomo ze solarisy czasem tez lapaly "zawiechy"

[PYTANIE JEST KIEROWANE DO UZYTKOWNIKOW KTORZY SPEDZILI JUZ KILKADZIESIAT GODZIN W TERENIE Z WYKRYWKA]

Witam! Cofam swojego poprzedniego posta z informacją iż nigdy mi się to zdarzyło. Niedawno zdarzyło się po raz pierwszy. Więcej zawieszek póki co nie zaobserwowałem.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 8 września 2008, 18:18 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Jms szczerze mówiąc nawet nie wiem jakie wskazania mam przy ustawianiu gruntu. Po prostu robię wg. instrukcji grunt fabryczny i hulam hehee! Ale chyba ustawienia coś za bardzo na kolor dałem bo oprócz odłamków i jednej saperki żadnego bagnecika nie wyłuskałem jeszcze! Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 14 października 2008, 21:18 
Plutonowy
Plutonowy

Proxima jest super. Testuje ją od tygodnia i powiem, że jest porównywalna do goldmaxxa, a nawet wielki plus dla proximy za wyświetlacz, goldmaxx go nie ma......

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 października 2008, 15:47 
dymek1000 napisał(a):
Proxima jest super. Testuje ją od tygodnia i powiem, że jest porównywalna do goldmaxxa, a nawet wielki plus dla proximy za wyświetlacz, goldmaxx go nie ma......

w ciagu najblizszych 2 tygodni bede taka posiadal. moj kumpel sobie sprawil i mialem juz okazje sie nia pobawic. ale nie ma to jak garret ace. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 października 2008, 17:11 
Generał Broni
Generał Broni

na czoło napisał(a):
dymek1000 napisał(a):

w ciagu najblizszych 2 tygodni bede taka posiadal. moj kumpel sobie sprawil i mialem juz okazje sie nia pobawic. ale nie ma to jak garret ace. :)

To po co kupowałeś Proxime :que :que :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 października 2008, 17:12 
Generał Brygady
Generał Brygady

post "kolegi" na czolo powinien trafic do dzialu humor i rozrywka

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 16 października 2008, 17:56 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Apropo tego zawieszania się sprzętu. Mi PROxima strzeliła focha 2x, 1-przy strojeniu do gruntu 2-gdy chodziłem przy ACE250 :zb. Ale ten drógi raz to chwilowo przez częstotliwość :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 22 października 2008, 19:22 
Generał Broni
Generał Broni

Tryb dynamika, pole.
Jakie ustawienia na denarki, szerfy ( malutkie, cieniutkie srebrne i miedziane krążki) ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 listopada 2008, 23:25 
Generał Brygady
Generał Brygady

wszystkim ktorzy poszukuja torbe na proxime polecam KONTRAKTOWY WOREK TRANSPORTOWY OLIVE ASG DPM (koszt 33zl na znanym portalu aukcyjnym). Wykrywacz elegancko wchodzi do niego rozlozny na dwie czesci i zostaje jeszcze sporo miejsca na dodatkowy ekwipunek. Worki te sluzyly w brytyjskiej armii sa zrobionie porzadnie z grubego nieprzemakalnego materialu i mozna je nosic zarowno jako plecak oraz jak jak sportowa torbe.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 18 listopada 2008, 16:54 
Szeregowy
Szeregowy

Witam!
Mam do kolegów - posiadaczy proximy kilka pytań : Czy po doświadczeniach z tą wykrywką jesteście z niej zadowoleni i czy zamienilibyście ją na inną? Czy oswojenie się z nią zajmuje dużo czasu?
z góry dzięki i pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]