Teraz jest środa, 14 stycznia 2026, 21:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Chyba teraz trzeba pogratulować.
PostNapisane: czwartek, 30 października 2008, 22:14 
Szeregowy
Szeregowy

Pisano o tym włamaniu kiedyś na forum. Chyba trzeba pogratulować smutnym panom.
http://www.policja.pl/portal/pol/1/3096 ... ymani.html

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 30 października 2008, 23:01 
Generał Brygady
Generał Brygady

Jak najbardziej się należą zasłużone gratulacje i wielki plus :za tylko jedna rzecz mnie zasmuciła że złodzieja nie zamknęli od razu ?skradł przecież przedmioty o wartości ponad 100tyś ,tylko dostał kaucje 10tyś i pewnie dostanie wyrok mniejszy niż posiadacz złomu przypominającego broń :( lub też poszukiwacz złapany z wykrywką na polu z kilkoma nic nie wartymi monetami w kieszeni .A dla władzy ustawodawczej należy się wielki minus :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 31 października 2008, 18:12 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

I moim zdaniem należą się brawka. Trzeba dostrzegać również sukcesy innych, a nie tylko narzekać.
Pozdrawiam.
Neko

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 1 listopada 2008, 12:37 
Moderator
Moderator

Chciałem przyłączyć się do Waszego pochwalnego chóru.
Przy okazji informuję, że pan Kazek z Bublowa, będący traktorzystą, zakończył wczoraj oranie swojego pola. A pracownicy Huty Częstochowa uzyskali 40 ton stali.
Trochę mało mamy na forum miejsca, aby pogratulować wszystkim, którzy wykonują swoją (płatną) pracę.
Szkoda...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2008, 22:58 
Szeregowy
Szeregowy

Czytając zasoby internetu trafiłem na artykuł zamieszczony w linku. Chyba już było na forum. Wniosek -kłamstwo nie popłaca i chyba kolega dostał tzw." rykoszeta".
zastanawiam jak się sprawa zakończyła?
Pozdrawiam.
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /985673084

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2008, 23:42 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam, pozdrawiam

ostatnio jeden pan po liceum czy technikum (w mundurku) probowal mnie przesluchiwac jako iz moj tesc (ojciec mojej bylej zony) posadzil mnie o zniszczenie jego ogrodka dzialkowego (posypanie jakiejs "chemmi" czy cus) i wszelkie pomowienia opieraja sie na tym, ze jakis swiadek mnie widzial w Gogolinie na dzialce tescia gdy bylem okolo 100Km od Gogolina i na tym, ze interesuje sie chemia ... No coz ... nie moja wina iz w podstawowce interesowalem sie chemia (fizyka, historia, biologia, geometria i ZPT) i ogolnie mialem na tyle dobre oceny by teraz nie musiec pracowac w Policji. Sadze jednak iz niektorym "funkcjonariuszom" brakuje kontaktu z rzeczywistym zakresem ich praw i obowiazkow. Artykul z linku zakrawa na kandydata do orderu usmiechu - jesli doniose iz tesciu ma w mieszkaniu klamke do drzwi komnaty bursztynowej to tez mu najazd zrobia bez nakazu ?? Jesli nie potrzebuja nakazu rewizji to po jaka cholere "trzymali" sie ustalonych godzin przewidzianych do przeprowadzania rewizji ???? Mogli przeciez wpasc o 03:27 na kawe. Po jaka cholewcie zabrali chlopakowi wykrywacz skoro moze go posiadac a na wykopkach go nie przylapali ?? Jesli chlopak weznie w miare dobrego adwokata to ten z palcem w ... na czworaka oprzytomni Policje z Prudnika.

P.S. Moze to glupie pytanie ... ale czy fotka nr.3 z pierwszego posta watku tez przedstawia skradzione eksponaty ?? Qrcze blade ... tez jestem paserem bo mam kilka monet w portfelu, ktore sa starsze niz te na fotce :drap :kolko :kolko :kolko .

Pozdrawiam - Piotr

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]