Teraz jest niedziela, 12 kwietnia 2026, 20:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 24 czerwca 2009, 20:51 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

nie wiem nadal, chodzi o to, że denerwuje mnie, że ktoś sobie robi wysypiska, że chcę coś tym zrobić (choć w najmniejszym stopniu?), może naruszam jakoś zasady i warunki korzystania z forum? O to, że chciałem o coś zapytać? może chodzi Ci o to, że w ogóle coś piszę na tym forum? miałeś zły dzeń czy jak?
Jest taki temat, a nie inny jak się coś komuś nie podoba może się nie wypowiadać i tyle.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 25 czerwca 2009, 11:26 
Podporucznik
Podporucznik

Możesz się pytać wyrażać swoje opinie i pomagać innym kolegom od tego jest forum. Jak kupisz wykrywacz zejdziesz na ziemię bo teraz nie jest tak łatwo cokolwiek znaleźć, nawet jak się ma super miejscówki.
P.S. nie uważam że zaśmiecasz forum ale w tym dziale powinny się znajdować rzeczowe posty na temat metod poszukiwań i miejsc gdzie to robić. Inne tematy typu las, zaśmiecanie, praca mają swoje oddzielne kategorie.
Ja osobiście wszedłem w ten temat, gdyż zainteresował mnie temat poszukiwań w starych folwarkach i dworkach i wokół tego powinna toczyć się dyskusja. To tyle.
Pozdrtawiam cię i życzę szybkiego zakupu wykrywacza :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 25 czerwca 2009, 11:40 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

tadeklobo napisał(a):
Możesz się pytać wyrażać swoje opinie i pomagać innym kolegom od tego jest forum. Jak kupisz wykrywacz zejdziesz na ziemię bo teraz nie jest tak łatwo cokolwiek znaleźć, nawet jak się ma super miejscówki.
P.S. nie uważam że zaśmiecasz forum ale w tym dziale powinny się znajdować rzeczowe posty na temat metod poszukiwań i miejsc gdzie to robić. Inne tematy typu las, zaśmiecanie, praca mają swoje oddzielne kategorie.
Ja osobiście wszedłem w ten temat, gdyż zainteresował mnie temat poszukiwań w starych folwarkach i dworkach i wokół tego powinna toczyć się dyskusja. To tyle.
Pozdrtawiam cię i życzę szybkiego zakupu wykrywacza :1

Dzięki za rzeczową wypowiedź i wytłumczenie :)
czyli właściwie ten temat można uznać za zamknięty.
dzięki jeszcze raz,
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]