Teraz jest piątek, 30 stycznia 2026, 07:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lipca 2009, 23:02 
Generał Brygady
Generał Brygady

a czym się różnią ci dzisiejsi :cop od tych z czasów komuny ,bo ja nie widzę różnicy , oglądając wcześniej programy Pani Elżbiety Jaworowicz to czlowieka trafia co się w tym naszym kraju wyrabia :wq

ps. ten Pan myślę żę ma szczęście że żyje i nie powinien odpuścić , za te odwiedziny .......

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lipca 2009, 23:26 
Generał Brygady
Generał Brygady

SaYMoN napisał(a):
Cytuj:
A jeśli by chcieli najść w ten sposób mojego dziadka ,to mogę się założyć że byłoby z sześciu rannych ,a może by nawet kogoś w czarnym worku wynieśli

Chyba już widziałem Twojego dziadka w akcji ;) Rambo, tak ? Zgadłem :que ;)

Pozdrawiam!

Nie tylko Rambo potrafi celnie strzelać ,i do tego jest bardzo czujny ,jak większość starszych osób wyśpi sie w dzień przed telewizorem ,a o czwartej rano już jest na "czuwaniu" już dwa razy go chcieli napaść i okraść i się nie dał zaskoczyć ,więc kto wie co by było jak by antyterroryści wkroczyli razem z oknem?
A swoją drogą przypomniał mi się film "Kiler"pierwsza część i ten moment jak się kiler obudził :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lipca 2009, 23:30 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam, pozdrawiam

Nie skomentuje tej historii, zapytam tylko czy po zlikwidowaniu szkol specjalnych wszyscy uczniowie zostali zaadoptowani przez szkole w Szczytnie i podobne? Jest w tym kraju dobry psychiatra ?

Pozdrawiam - Piotr

P.S. Ale z drugiej strony patrzac uwaznie i z zrozumieniem czytajac artykul ... mamy okazje kazdego bylego Milicjanta i Policjanta oraz "trepa" posadzic w taka sytuacje ... :1 ;) Bo skoro tylko donos i fakt iz jegomosc byl w Mili/Poli lub byl wojskowym + donos (wysoce zweryfikowany przez godnych zaufania i rozsadnych :cop ) wystarcza do podobnej akcji to na co czekamy ?? Porobimy filmiki - relacje co sie u sasiadow dzieje o 06:05 i do Youtuba z nimi :rotfl

Ostatnio edytowano wtorek, 7 lipca 2009, 23:48 przez saper3791, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lipca 2009, 23:32 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Leszel napisał(a):
Nie moge tego nawet czytać bo dopada mnie jakis taki dziwny stan bedacy polaczeniem złości, szoku (nad niewyobrażalna głupotą milicji) i bezradności. Przeciez to sie nie mieści w głowie, ten ktory zlozyl donos powinien teraz zaplacic za cały ten bałagan (tak jak za falszywy alarm bombowy czy pozarowy odpowiada zartowniś tak tutaj powinna ponieść odpowiedzialnosc osoba skladajaca taki donos). Druga osoba ktora powinna dostac co najmniej nagane jest osoba w ktorej kompetenjach jest forma przeprowadzenia akcji. Nawet jak wykonywali przeszukanie u jakiegos staruszka, to mogli wyslac ze 3 mundurowych ktozy normalnie i po ludzku zweryfikowaliby posiadana informacje a nie dewastowali komuś bez powodu mieszkanie. :cop :n :n :n

Problem polega na tym, że te matoły i ich dowódca :cop nie mają pojęcia o tym co to znaczy ROZPOZNANIE... Chyba z podwórka ich wzięli do policji (celowo przez małe "p")...
Po prostu LAJKONIKI a nie policjanci...
Może ich trzeba do woja zagonić i tam im wytłumaczą o co biega .... :wq
P.s.
Zresztą dobitnym przykładem na ich "fachowość" była akcja w Magdalence.... żenua... i passa trwa :gun:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lipca 2009, 23:46 
Moderator
Moderator

świeżynka napisał(a):
sopel74 napisał(a):
A najlepsza jest Pani...Joanna Kącka z Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi,założe sie że nawet ja by ktoś Ją puknoł od tyłu to też by nic nie poczuła ;)

Chcesz się założyć i puknąć Ją od tyłu, bo Ci się taki sex z Panią Komisarz podoba ? A może chcesz sprawdzić
Jej czujność ?
Tak na prawde mam Ją w dupie...a znając "policmajstrki"to na 100,moze 2 ładne widziałem....Ps. I teraz mnie dojadą :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lipca 2009, 23:59 
Moderator
Moderator

Czytam i jestem w szoku .............. rozne jaja widzialem w wykonaiu tzw słuzb ....ale tu jestem pewien ze goscie przeszli samych siebie ...... po prostu po przeczytaniu opadły mi rece i nie wiem czy sie smiac czy juz zacząć bać ...... lekartwo ( czyli policja) jawi sie tu jako gorsze i bardziej niebezpieczne zjawisko od choroby ( czyli przestepcow) ...... o takie banały jak rozpoznanie czy wiedza panowie :cop do kogo sie wybieraja w odwiedziny bladym switem nawet nie zapytam bo w swietle tego co tu opisano widze ze to pytanie bezcelowe :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 08:31 
Felix Hobus Drugi

Witam
Widać-chcieli podnieść sobie statystyki,dlatego tylu ich tam było
Inteligencja nie jest mocną stroną ludzi,którzy zadecydowali o takiej formnie najścia.
A może odgryzają się za wszystkie niepowodzenia?
Do których z resztą to też się zaliczy.
Najgorsze jednak w tym wszytkiem jest wypowiedź ,że policja nie ma sobie nic do zarzucenia.
To już szczyt ignorancji.....
Szkoda,że jeszcze pojazdem pancernym nie wjechali.
:n :n :n
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 13:35 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

to juz nawet gestapo jak przychodzilo to zaczynalo od "los, aufmachen" a tu prosze, pierdut i lezysz na podlodze, nie daj Boze bys trzymal cos w reku by cie odstrzelili, tlumaczac sie ze "o rety, to byla bron!" :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 14:14 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

sopel74 napisał(a):
świeżynka napisał(a):
sopel74 napisał(a):
A najlepsza jest Pani...Joanna Kącka z Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi,założe sie że nawet ja by ktoś Ją puknoł od tyłu to też by nic nie poczuła ;)

Chcesz się założyć i puknąć Ją od tyłu, bo Ci się taki sex z Panią Komisarz podoba ? A może chcesz sprawdzić
Jej czujność ?
Tak na prawde mam Ją w dupie...a znając "policmajstrki"to na 100,moze 2 ładne widziałem....Ps. I teraz mnie dojadą :)

E tam, przesadzasz, nie jest taka zła (abstrahując od jej zawodu). Zresztą, de gustibus ... i tak dalej.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 14:54 
Moderator
Moderator

świeżynka a masz może jej fote? ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 15:07 
Generał Broni
Generał Broni

Nasza Klasa czyni cuda:
profil - http://nasza-klasa.pl/profile/1646161
fotka:

[ img ]

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 15:24 
Moderator
Moderator

rob_k dobry jesteś :1 :piwo kiedyś nie brzydka była...szkodażae takie głupoty plecie.. :(

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 16:12 
Moderator
Moderator

Zawsze, w podobnych przypadkach zdumiewa mnie całkowity brak empatii, jakaś zadziwiająca dwoistość u osób takich, jak pani J.K.
Na zdjęciach z Naszej Klasy widzimy sympatyczną, uśmiechniętą kobietę: córcia, jacht, przyjaciółka... Niby normalnie. Gdybym nie wiedział gdzie pani J.K. pracuje, dałbym się nabrać.
Bo po wejściu do komendy w pani J.K. zachodzi wewnętrzna przemiana i nagle losy innych nie mają dla niej żadnej wartości. Wartością staje się polecenie przełożonego.
Znamy wiele takich zachowań u ludzi w mundurach...
Pewnie to samo można powiedzieć o prokuratorze, który wstecznie uprawomocnił bandyckie zachowanie policjantów, i zastępcy komendanta wojewódzkiego, który wydał polecenie przeprowadzenia tego napadu.
Fajni, normalni goście. Wykonują tylko rozkazy...

Jaki mądry cytat ma pani J.K. pod fotką:
"Szczęście często polega tylko na postanowieniu,że będziemy szczęśliwi" /Lawrence Durrell/
Ciekawe czy cytat ten byłby nadal aktualny, gdyby jakiś tępy gnój rozprasował panią J.K. na podłodze i przystawił lufę do głowy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 16:17 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Cytuj:
Ciekawe czy cytat ten byłby nadal aktualny, gdyby jakiś tępy gnój rozprasował panią J.K. na podłodze i przystawił lufę do głowy.

Ja to bym jej przystawił całkiem co innego i nie do głowy...... :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lipca 2009, 17:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Renald, to jest przecież cena, którą się płaci za emeryturę w wieku 40 czy 45 lat.
Ludzie pracujący w mundurach bardzo często płacą swoim życiem osobistym
za to rozdwojenie. Bo nikt nie przekona mnie, że pani JK wierzy w to co głosi
jako rzecznik.

A może jednak jej to pasuje, kto to wie ?

A swoją drogą, szkoda, że już nie mam stałego wglądu do NK :666 .

Ostatnio edytowano środa, 8 lipca 2009, 18:36 przez świeżynka, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]