Teraz jest niedziela, 8 lutego 2026, 05:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 października 2009, 00:26 
Moderator
Moderator

Hm..Nie jestem do tego uprawniony(nie jestem modem i nie wiem za co je dostał),ale sądze że czas aby Kociowi zdjąć przynajmniej jeden kartonik,kolega udziela się w naszej sprawie jak mało kto.Sądze że nie jestem odosobniony w swoim zdaniu

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 października 2009, 01:30 
Generał Broni
Generał Broni

Dzięki za wstawiennictwo w mojej sprawie ale dzierżę już tyle tysięcy lat to brzemię, że te rogi, kopytka i ogon to pryszcz przy tym...............
:666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 października 2009, 06:44 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Bełkot, bełkot, jeszcze raz bełkot. Z tym pismactwem nie da się normalnie dyskutować. Nie wnikając już w "mijanie się z faktami" autora, to pisał tekst chyba po pijaku! Do końca pamiętał tylko mniej wiecej o czym pisze. Ale kto jest dobry, a kto zły, jak przebiega proceder, jak chciałby temu zaradzić - ogrom zadań przerósł autora! I być może o to chodzi. Kontrdyskutant formując precyzyjnie myśli - wciąż mija się z przeciwnikiem. Aby z tym panem dyskutować trzeba mieć w głowie podobną sałatkę myślową...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 października 2009, 08:03 
Generał Broni
Generał Broni

Na dole artykułu jest odnośnik do zgłoszenia naruszenia zasad,proponuję by jak największa ilość ludzi zgłosiła naruszenie zasad. ja napisałem tak:

Bloger obraża całe środowisko poszukiwaczy skarbów oskarżając ich o czyny przestępcze nigdy nie udowodnione. Generalizowanie tego blogera szkaluje ok. 15.ooo osób ! Mało tego, nie podejmuje on dyskusji, usuwa komentarze osób które chcą to z nim wyjaśnić i nie odpowiada na korespondencję.
Typowe działanie oszczercze.
Kocio

Salon24, jak dostanie kilka takich zgłoszeń to się za niego weźmie....i prawdopodobnie nakaże usunięcie lub sam usunie to goowno

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 października 2009, 21:04 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Kocio - to chyba najlepszy sposób.. zgłosiłem nadużycie własnymi słowami, dodałem jeszcze, że facet szkodzi właścicielom Salon24.. bo chyba z niczym innym nie będzie mi się kojarzyło jak z tym durnym imbecylem..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 października 2009, 21:04 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Bloger obraża całe środowisko poszukiwaczy skarbów oskarżając ich o czyny przestępcze nigdy nie udowodnione. Generalizowanie tego blogera szkaluje ok. 15.ooo osób !

I artykułu już nie ma,przynajmniej ja go nie widze pod tym adresem z linku, i wiecie czego to dowodzi???
no??
że w "kupie siła"!!!!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]