Teraz jest czwartek, 15 stycznia 2026, 13:44

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 11:23 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

???

Ostatnio edytowano piątek, 20 listopada 2009, 21:31 przez kooler, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 11:24 
Generał Broni
Generał Broni

Kooler, jak go wyczyściłeś? Wyszło fajnie :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 11:25 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

........

Ostatnio edytowano piątek, 20 listopada 2009, 21:20 przez kooler, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 11:33 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Ble,ble.ble.

Ostatnio edytowano piątek, 20 listopada 2009, 21:16 przez kooler, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 11:38 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Ble,ble,ble.

Ostatnio edytowano piątek, 20 listopada 2009, 21:18 przez kooler, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 14:14 
Kapral
Kapral

...o ile pamiętam Cooler to takie 'niby-piwo'...Macie też taką butelkę? Pasowałaby do 'niby- wątku' :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 listopada 2009, 21:35 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

???

Ostatnio edytowano piątek, 20 listopada 2009, 21:31 przez kooler, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 00:23 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

... no i wtedy ten cyborg...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 00:53 
Generał Broni
Generał Broni

Grubhy napisał(a):
...o ile pamiętam Cooler to takie 'niby-piwo'...Macie też taką butelkę? Pasowałaby do 'niby- wątku' :1

Niby watek, ale jaki awans :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 10:58 
Kapral
Kapral

kooler napisał(a):
Niepomyliłeś mnie z kimś innym kolego Grubhy? Ja jestem Kooler,a nie Cooler.Prawie, robi wielką różnice!

O ile pamiętam, to na gruncie języka polskiego winno być: 'Nie pomyliłeś'. O ile wiem Kooler to kolegami nie jesteśmy i nigdy nie byliśmy. Szanuję osobne gusta i zapał poszukiwań rozmaitych przedmiotów, jednak mam poczucie, że świeżo wyjęte z kosza butelki po Pepsi czy denaturacie to już przesada. Widzę też, że nie mam w Was poczucia, że zamieszczając swoją radosną twórczość, korzystacie z przestrzeni wspólnej, gdzie decyduje tzw. Większość. Większość:- to jest inni użytkownicy forum, którzy publikowali tu swoje dość poważne zbiory przed Wami. To jest nie tylko moja definicja większości, do której Wy z całą pewnością nie należycie.

Wątek: :n :n :n . Swoją drogą zastanawiam się dlaczego nie został przeniesiony z działu 'Kolekcje'...Może ze względu na brak odpowiedniego miejsca???

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 11:03 
Porucznik
Porucznik

Sądząc po wieku podanym przy nickach, bracia to dwa stare konie. Gdyby tą hucpę rozkręcił ktoś młodszy, to OK, mogę zrozumieć... Ale takie stare konie pokazują nam jakieś resztki piwnic w lesie.... Zwykłe śmieci, jak nakrętka, wkręt do drewna i zwykłe zardzewiałe kawałki blach z "poszukiwań wokół leśnej drogi".... Kołowrotek z lat pięćdziesiątych, "stare" radio, butelkę po dynksie, musztardówkę oraz szkolny nabój do DSzk z peerelu (dostępny z AMW w tysiącach sztuk po 5 zyli sztuka).... Potem szerego osób zaczyna sobie z tego jaja robić, a ci "bystrze" biorą to na poważnie :)

Ja rozumiem, że każdy ma swój gust i zainteresowania i nie muszą się one podobać innymi. Ale na rany, jeżeli ktoś uważa 20letni wkręt do drewna albo nakrętkę od śruby z ciągnika za fajne znalezisko, to zły objaw.... Oby nie świńskiej grypy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 14:07 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

zdaje sie ze owi bracia nie wzieli sobie moich wczesniejszych slow do serca , a ktore w sposob dosadny powtorzyli moi dwaj szanowni koledzy po fachu. zdaje sie ze panowie kooler i majsterson nie zrozumieli sarkazmu jaki przebijal z wiekszosci wczesniejszych wypowiedzi.
no chyba ze to owi braci jada nie zrozumialym dla nas sarkazmem u nabijaja sie z prawdziwych kolekcji pokazujac te smieci i resztki zabudowan znalezione gdzies po lesie.
no coz skoro nie dotarlo po dobroci wiec trzeba ostrzej - panowie kooler i majsterson - nie pasujecie tu i wiekszosc nie chce widziec tego co pokazujecie . demoralizujecie i psujecie wyglad tego dzialu. od patrzenia na takie rzeczy po prostu odechciewa sie cokolwiek pokazywac ( ja i tak nie pokazuje nic ze swojej kolekcji ale chcialbym przynjamniej poogladac to co w swych kolekcjach z prawdziwego zdarzenia maja inni ), a juz byla taka sytuacja gdzie po pokazaniu smieci ruch i zycie w tym dziale calkowicie zmarl.
wiec prosimy laskawie panowie - przestancie pokazywac te smieci wyciagniete z szopy czy piwnicy - obudzcie sie z zauwazcie ze jestescie posmiewiskiem tego dzialu.
moze to okrutne ale prawdziwe. gdydy sugerowalem to wam wczesniej w sposob znacznie delikatniejszy , to zdaje sie ze nie zrozumieliscie. teraz polala sie na was okrutna fala krytyki ktora chyba zrozumiecie do konca.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 14:12 
Specjalista
Specjalista

"_HeinRicH_" temat umiera sam jak się nikt pod nim nie wypowiada ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 16:03 
Porucznik
Porucznik

Nie mogłem się powstrzymać przed puentą ...
Jestem złośliwy, wiem, ale jestem człowiekiem i mam swoje słabości.

:1

[ img ]

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 18 listopada 2009, 17:31 
Chorąży
Chorąży

chłopaki pokażcie soś z militari a nie butelkę po pepsi z której jeszcze nie tak dawno można było się napić w jakimś wiejskim sklepiku. Nikt z tutaj wypowiadających się nie chce was wyśmiać jako osoby czy też zasugerować żebyście się więcej tutaj nie wypowiadali tylko po prostu pokażcie swoje prawdziwe zbiory bo pewnie jakieś tam macie.
pozdro

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]