Cytuj:
Napisze Ci tylko tyle że nie masz pojęcia o motocyklach czy innych quadach. I szufladkujesz ludzi po tym że widziałeś gościa na quadzie, który rozjechał salamandre Fajnie Z mojego doświadczenia moge Ci napisać że jeżdżę motocyklem od jakiś 20 lat I nie udało mi się jeszcze rozjechać żadnego zwierzaka. A to że nazywasz ludzi swołączą, ścierwem czy innym chamstwem świadczy tylko i wyłącznie o twojej inteligencji.
Primo,nie pisałem o wszystkich którzy używają ww. maszyn a tylko o tej części ,której zwoje mózgowe jeszcze się nie wykształciły.
Secundo,widziałem nie jednego "gościa na quadzie" ale systematycznie widuję lub słyszę całe ich stada.
Tertio,jak nazwać nibyludzi którzy tratują park krajobrazowy pomimo wyraźnych zakazów wjazdu dla samochodów,motorów i quadów?
Quarto,nie jest to tylko moje zdanie.Zapytaj myśliwych i grzybiarzy co o tym sądzą.Ostatnio rozmawiałem z plantatorem choinek któremu przejechali się po sadzonkach.Zgadnij jak ich nazywał?
Quinto,istnieją specjalnie zrobione trasy dla tego typu pojazdów ale osobnicy ci nie korzystają z nich bo pewnie są za mało "dzikie" a oni wyobrażają sobie że są Czachorami.
Faktycznie może trochę za bardzo generalizuje i wszystkich którzy poczuli się obrażeni moją wypowiedzią przepraszam ale to jak z poszukiwaczami skarbów,kilku rozkopie zabytek lub narobi metrowych dołów a po d... dostają wszyscy.