Teraz jest środa, 3 grudnia 2025, 19:44

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 27 maja 2010, 17:39 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Z tego co wyczytałem terska odbyła wycieczkę do Irlandii tak że mnie również interesują koszty naprawy sprzętu oraz co ci napisali że było wymieniane lub programowane .Fakturkę powinieneś posiadać bo raczej tam lewuchy nie odwalają :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 27 maja 2010, 18:42 
Generał Brygady
Generał Brygady

Proszeo przetłumaczenie cos tam troche kumam ale nie dokonca

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 27 maja 2010, 23:11 
Generał Brygady
Generał Brygady

marcelxbox napisał(a):
tak że mnie również interesują koszty naprawy sprzętu oraz co ci napisali że było wymieniane lub programowane .

Coś czuję, że rodzi się nowa tajemnica i nie dowiemy się tego :) :)

Mój angielski jest powiedzmy politechniczny z lat dziewięćdziesiątych więc raczej konwersacyjno-kiełbaskowy z napitymi gośćmi z zagranicy. W każdym razie z treści wynika, że: Oczyszczono płytkę, przelutowano tzw. "zimne luty", dodano jakąś podkładkę (uszczelkę:que ) do control boxa (manipulatora).
Zrobiono testy i stwierdzono, że wszystko jest OK.
Czyli to co podawał Jarasek na Thesaurusie - trza było łapać gościa ze "spawarą" (i olejem w głowie w zakresie elektroniki)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 28 maja 2010, 19:31 
Generał Brygady
Generał Brygady

IdeL napisał(a):
marcelxbox napisał(a):
tak że mnie również interesują koszty naprawy sprzętu oraz co ci napisali że było wymieniane lub programowane .

Coś czuję, że rodzi się nowa tajemnica i nie dowiemy się tego :) :)

Mój angielski jest powiedzmy politechniczny z lat dziewięćdziesiątych więc raczej konwersacyjno-kiełbaskowy z napitymi gośćmi z zagranicy. W każdym razie z treści wynika, że: Oczyszczono płytkę, przelutowano tzw. "zimne luty", dodano jakąś podkładkę (uszczelkę:que ) do control boxa (manipulatora).
Zrobiono testy i stwierdzono, że wszystko jest OK.
Czyli to co podawał Jarasek na Thesaurusie - trza było łapać gościa ze "spawarą" (i olejem w głowie w zakresie elektroniki)

Nie zawsze sprawdza sie takie cos jak podawał Jarasek wiec to ze poprawiono tzw. zimne luty to proforma w sumie mogłbym sam to zrobic bo tak sie sklada ze lutownicą posługuje sie mozna powiedziec od dziecka.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]