Teraz jest niedziela, 28 września 2025, 15:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 30 października 2006, 19:10 
Kolega Żwirka

I poraz kolejny spotkanko dopisało , frekwencja hmmmm średnia ale atmosferka super , ten kto niebył niech naprawdę żałuje , polanowane wykopki na niedziele tez się nie udały , ale zawsze jest wyjście :P :1 :1 :1
Pozdrawiam
Kamiś

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 21 maja 2010, 02:18 
Pułkownik
Pułkownik

Czy jeszcze takie spotkania się w Krakowie odbywają? Są chętni? Ostatnio chyba Kenny coś ogłaszał pod koniec zeszłego roku.
Pozdr.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 21 maja 2010, 02:58 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

giller napisał(a):
Czy jeszcze takie spotkania się w Krakowie odbywają? Są chętni? Ostatnio chyba Kenny coś ogłaszał pod koniec zeszłego roku.
Pozdr.

Ja bym sie pisał - może ktoś jeszcze?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 21 maja 2010, 17:02 
Porucznik
Porucznik

Nie wiem jak w Krakowie, ale gdyby w niedz pogoda dopisała (jest szansa), wybrałbym się w stronę Rajbrotu. Tylko samemu mi się nie chce. W razie zainteresowania, zapewniam transport z Brzeska dla 3 osób. Powyżej 3 osób wskazany jeszcze jeden samochód. Ewentualni chętni niech piszą tu albo PW.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 21 maja 2010, 22:53 
Podporucznik
Podporucznik

Lokalizacja: Sanok, beskid niski zachodni zawsze, słowacja narazie krak
Chętnie bym się wybrał tylko nie ten termin.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 22 maja 2010, 17:18 
Porucznik
Porucznik

Niestety, zmiana okoliczności i jutro nie dam rady nigdzie jechać. Ale tamta strona mnie ciągnie, więc jeżeli aura pozwoli to za tydz wyjazd wysoce prawdopodobny. Nawet więcej: będę miał cały weekend wolny więc możliwa bądź sobota bądź niedziela. Koledzy, jest cały tydzień na zmontowanie wycieczki, więc zastanawiać się. Warunki te same: od Brzeska 3 osoby wezmę na pokład. Potem mogę odstawić z powrotem do Brzeska lub do Bochni.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 3 czerwca 2010, 18:57 
Porucznik
Porucznik

Spotkanie da sie zorganizowac, a wypadu juz nie?:) Zawsze tylu chetnych, kazdy chce dobrze, a wychodzi jak zwykle. Niestety sam dopiero teraz to przeczytalem. Wiec moze od razu bez integracyjnych spotkan, po prostu gdzies wspolnie jechac? Wyznaczyc wczesniej termin, aby kazdy mogl sobie wziasc wolne. Najlepiej sb/ndz np 12/13 czerwca :que Jeden juz jest i moge czterech zabrac ze soba :piwo

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 3 czerwca 2010, 21:03 
Podporucznik
Podporucznik

Lokalizacja: Sanok, beskid niski zachodni zawsze, słowacja narazie krak
Ja mógłbym się wybrać od 14 do 20 czerwca, w tych dniach, inne terminy mi nie grają. Ale i tak pogoda jest wyznacznikiem oraz inne czynniki...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 czerwca 2010, 09:36 
Moderator
Moderator

Zaicew powiem Ci jak to działa
na browara wieczorkiem każdy zawsze znajdzie te 2-4h tym bardziej że że zazwyczaj terminy są dogrywane tak żeby większości pasowało po wcześniejszych konsultacjach telefonicznych stąd spotkania takowe odbywają się tak rzadko
a teraz jeśli chodzi o wykopki to poza kopaniem istnieje jeszcze inny świat ludzie maja żony dzieci psy, rybki, lub nawet prace na weekendzie i większość z nich nie daje rady się wyrwać nawet na jeden dzień
w terminie jaki zaproponowałeś ja np mam giełdę kamulców więc odpadam
powodzenia

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 czerwca 2010, 18:26 
Porucznik
Porucznik

Wlasnie od tego jest niedziela, dzien gdzie obowiazki powinno sie odstawic na bok i zrelaksowac po calym ciezkim tyg.:) a zamiast tych 4h na browara, mozna gdzies wyskoczyc i tez po drodze sie napic. Skoro zony potrafia chodzic godzinami po zakupach, to chyba zrozumieja ze meza ciagnie piertowny intynkt do lasu ;)  pies i rybki tez to powinny zrozumiec. Jakos ekipy z innych miast potrafia sie zoganizowac.Kenny, doskonale wiemy ze niejeden wypad sie udal i nie byl to ogromny problem. Dobrze jest jechac grupa i sprawdzic duza miejscowke, fanty tez pozniej fajnie wygladaja na fotce. Niech osoby ktore sie odzywaja na pw, tu pisza i sie deklaruja.Na razie jedynie zaproponowalem termin i przeciez mozna negocjowac. Co do miejsca to jest takie jedno wzgorze pod Gorlicami ktore bym chcial zwiedzic, byla tam w okopach ostra potyczka na bagnety, miedzy Rosjanami a Austryjacka 12 dywizja piechoty zlozona glownie z Polskich zolnierzy. Obok tego miejsca jest nawet cmentarz. Musialby tylko jakis znawca tematu tamtych okolic, udzielic mi informacji czy jest sens kopac, bo moze juz przeryte i luseczka nie ostala.              
                        :bir

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 czerwca 2010, 19:52 
Porucznik
Porucznik

Taaa, organizacja, matki, żony i kochanki. Czy będzie z kim czy nie, jutro jadę na Rajbrot. W niedzielę być może też, sprawdzę więcej terenu. Miejscówka może i żadna, chociaż poczytałem trochę kronik parafialnych i wspomnień okolicznych ludzi. Nawet jak nic nie znajdę, to lepszy taki spacer niż masowanie prostaty przed kompem. Jak ktoś chce to zapraszam, uzgodnienia do godz 22.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 czerwca 2010, 22:51 
Moderator
Moderator

darz dół!! my uderzamy w zgoła innym kierunku :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 czerwca 2010, 20:07 
Porucznik
Porucznik

No to chwalic sie co komu wyszlo ;) ja co prawda sam i w dodatku przejazdem na godzinke, ale okolice zacne, w tle stare zamczysko i kolo niego cos wyskakiwalo. Ciekawi mnie ten wasaty rycerz. Trzeba go chyba wrzucic do id, starsznie ciezki jak na zabawke dla dziecka?
Licze ze w weekend uda sie zebrac wieksza ekipe :bir

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 czerwca 2010, 21:16 
Porucznik
Porucznik

rycerz to chyba zakończenie czegoś (gwintowana podstawa). Pociski wyglądają na Minnie, ładnie zachowane, musiały w nic nie trafić (jak strzelam z CP to kula nawet po uderzeniu w piach jest lekko zdeformowana).

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 czerwca 2010, 23:34 
Moderator
Moderator

proponuje jako iż dawno nie było jakaś nasiadówkę w knajpie w okolicach piątku w grę wchodzi i sobota czekam na propozycje terminu i deklaracje uczestnictwa
pozdro!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]