Teraz jest środa, 3 grudnia 2025, 04:10

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 20 czerwca 2010, 23:32 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Cos w tym na pewno jest bo sam posiadam Tesoro a razem z tym problemy z kupnem uszkodzonych czesci:/, a co do samego testu to oby wiecej takich. Jest dosc dokladny i solidnie przygotowany:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 czerwca 2010, 05:54 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Nie jestem na zasiłku, rencie, KRUSie, nie kradnę i utrzymuję od lat całą armię darmozjadów wyciągających ręce każdego miesiąca, inwestuję swoje pieniądze i staram się zapewnić klientowi jak najlepsze wykrywacze za jak najmniejsze pieniądze, serwis i dostęp do części w sposób najlepszy jak się to da w polskich warunkach. Nie liczę na wdzięczność klientów, bo taka jest mentalność Polaków, że jeździ się po każdym, któremu się cokolwiek w życiu udaje, bo prawie 16 lat działalności na tym niezmiernie trudnym rynku o czymś chyba świadczy.
Lipek i sobieradek otwórzcie salony z wykrywaczami i pokażcie wszystkim jak się to robi, pokażcie wzorcowy marketing i wypracujcie sobie pozycję na rynku, nic nie stoi na przeszkodzie. Chętnie to wszyscy zobaczymy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 czerwca 2010, 08:08 
Generał Broni
Generał Broni

Ja przyznam szczerze, że pierwszy raz w życiu usłyszałem o nazywaniu Ciboli cebulą a Vaquero warzywem w artykule w miesięczniku. Troszkę zaskoczyły mnie takie akurat skojarzenia jednak przez myśl mi nie przeszło, by odbierać je jako dyskredytację tych doskonałych sprzętów. Jak wspomniałem wcześniej nie ma o co kruszyć kopii. Gdy nazwa się spodoba to się przyjmie. Jak widać nazwa się nie przyjmie bo się nie podoba. Wątpię by posiadacze Vaquero mówili o swoim sprzęcie warzywo. Ja przynajmniej takich jeszcze nie spotkałem.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 czerwca 2010, 11:07 
Specjalista
Specjalista

Denar napisał(a):
[...]otwórzcie salony z wykrywaczami i pokażcie wszystkim jak się to robi, pokażcie wzorcowy marketing i wypracujcie sobie pozycję na rynku, nic nie stoi na przeszkodzie. Chętnie to wszyscy zobaczymy.

Skoro twierdzisz, że nic nie stoi na przeszkodzie, to może być niezły pomysł. Chętnie otworzyłbym swoją własną działalność. Nie boje się nowego wyzwania. Dlatego jeszcze dziś wyślę do Tesoro maila w tej sprawie. W końcu sam jestem właścicielem ich sprzętu i uważam, że ich marka zyska, jeżeli będą mieli więcej przedstawicieli w naszym kraju, na dodatek obecny dealer sam do tego zachęca. Będę informował na bieżąco o postępach w negocjacjach. Ciekawe będzie zweryfikowanie słów Denara "nic nie stoi na przeszkodzie".

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 czerwca 2010, 11:35 
Generał Broni
Generał Broni

Przepraszam za offtopic :offf

SiD
Kolega Denar nie napisał żeby w/w koledzy otworzyli sklep z marką Tesoro ale ogólnie z wykrywaczami ;)
Sam wiesz doskonale jak jest z niektórymi markami jeżeli chodzi o dilerkę..... Więc chyba pozostają sprzęty rodem MD....
Życzę jednak powodzenia i czekam z niecierpliwością na info :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 czerwca 2010, 11:38 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

To może wyślij jeszcze maila do C.Scope, ja z nimi negocjuję już kilkanaście lat i wciąż wysyłają mnie do Złotego Runa, podczas gdy ja mogę kupić ich wykrywacze za połowę ceny z drugiej ręki w Wielkiej Brytanii czy Włoszech.
bounty powiedziałem Ci przez telefon, że jeżeli potrzebujesz podłokietnik do Tejona to wystarczy zamówić, a nie obrabiać mi tyłek na forum. Powiedziałem Ci przybliżoną cenę, bo nie ma takiej części w cenniku; ja na takiej drobnostce nie zarobię więcej niż 20 złotych, za to mam dodatkowe koszty za SAD bis. Dzisiaj zresztą zamówię to za jakieś 2 - 3 tygodnie możesz się do mnie zgłosić z przeprosinami.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 czerwca 2010, 11:53 
Główny Administrator
Główny Administrator

Dyskusja o testach to jedno a kryptoreklama to już inna sprawa.
Jeżeli chcesz Denar reklamować się na forum to zapraszam na priv.
Zamykam tą giełdę części zamiennych.
JW

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]