Witam
bzdur nie pisze to z elki wiec jak to sie ma teraz do tego forum?, na tym forum zasiegi wzrastaja? to raczej ja powinienem napisac ALL nie pisz bzdur, i pomysl zanim napiszesz.
Cytuj:
Niestety takie rozwiązanie będzie miało ujemne skutki dla zasięgu wykrywacza.I np sonda 21 cm bez ekranu reaguje na 1gr [współczesny] z odległości 22 cm ,a po wykonaniu ekranu ta sama sonda wykrywa tą monetę z 20 cm.Nie jest to dużo ,ale jest.
calosc znajduje sie tutaj zebym nie byl goloslowny, bo zaraz bedzie ze to sam napisalem:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... a0846bb56a
Witam Panie Darku, ja nie mowie ze Pana obudow nie ma, widzialem je i sa ladne, tylko jak maja sie one z praktycznym wykonaniem sondy? z zamykaniem wciskanym do wewnatrz jak wypelniac?, ekranowac?, jak tak jak jest opisane na elce, to nie bardzo chyba bo jak dystans zachowac od spodu?, albo ekran polozyc?, takze jesli mozna prosic to prosil bym o odpowiedz, na exploracji rozwinalem lekko ten temat ale nie odpowiadal Pan bo byl problem z komputerem, mam nadzieje ze juz wszystko wpozadku i mozna bedzie sie wiecej dowiedziec.
Pozdrawiam