Lipek napisał(a):
Na rynku istnieją jeszcze inne wykrywacze niż Proxima i ACE :)
Za te pieniądze bez problemu kupisz np. używanego Tesoro Cibola - jest to sprzęt bijący na głowę ACE 250, jak również Proxime (choćby pod względem dyskryminacji, kultury pracy, wagi).
Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał i na kolorową drobnicę brał Cibolę :1
Nikt nie twierdzi inaczej ale pole było zawężone do 3 sprzętów ;)
Zauważ że do Ciboli wypada na dzień dobry mieć słuchawki (brak wyświetlacza czy wielotonu) bądź kleić taśmę na głośnik ale przy różnych ważnych dźwiękowych niuansach wykrywaczy Cibola/Vaquero klejenie głośnika taśmą mija się z celem - słuchawki obowiązkowe (nie każdy lubi mieć ograniczony kontakt z otoczeniem/zapocone uszy i dodatkowego kolegę spiralnego). Wiem wiem profesjonaliści noszą je ale nie każdy musi być profesionalistą :ups:
Co do problemu zakupu a raczej braku problemu to bym polemizował - od dawna już nie widziałem np. na all....ro żadnego wartego uwagi egzemplarza w tej cenie (i tutaj znowu nie każdy lubi sprowadzać z zagranicy). Ludziska sprzętów ze stajni Tesoro pozbywają się zadziwiająco rzadko co świadczy tylko i wyłącznie na korzyść sprzętu.