Teraz jest środa, 27 sierpnia 2025, 19:40

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: garrett ace 250 i cewki od innych modeli
PostNapisane: wtorek, 12 października 2010, 10:02 
Generał Broni
Generał Broni

kolekcjoner3000 napisał(a):
Kolego
Czarny jest kolorem który dodaje powagi :lol: no i tak profesjonalnie wygląda :lol: :D :lol:

Tak , z pewnością tak jak chromowane felgi dodają mocy że o naklejkach "Haj pałer" nie wspomne ;)

Cytuj:
A właśnie co do zasięgu ,angielski i myśl techniczna u mnie słaba czy rzeczywiście można liczyć na dużą poprawę?
Trochę irracjonalnie na paliłem się na niego . :jump
Pozdrawiam

Właśnie o to chodzi żebyś się napalił i kupił - taki jest zamysł producenta i tutaj 1:0 dla niego :666
Efekt psychologiczny to podstawa :ups:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: garrett ace 250 i cewki od innych modeli
PostNapisane: środa, 13 października 2010, 08:45 
Pułkownik
Pułkownik

damiano napisał(a):
kolekcjoner3000 napisał(a):
Kolego
Czarny jest kolorem który dodaje powagi :lol: no i tak profesjonalnie wygląda :lol: :D :lol:

Tak , z pewnością tak jak chromowane felgi dodają mocy że o naklejkach "Haj pałer" nie wspomne ;)

Cytuj:
A właśnie co do zasięgu ,angielski i myśl techniczna u mnie słaba czy rzeczywiście można liczyć na dużą poprawę?
Trochę irracjonalnie na paliłem się na niego . :jump
Pozdrawiam

Właśnie o to chodzi żebyś się napalił i kupił - taki jest zamysł producenta i tutaj 1:0 dla niego :666
Efekt psychologiczny to podstawa :ups:

Sądzę że zamysły producentów wszystkich profesji są takie same i tych od felg i tych od wykrywek i tych od chleba.Wcześniej gdzieś usłyszałem zwrot "kosiarz monetek " i wpadłem :D .Trochę czasu minęło i wcale nie żałuje .Większość moich decyzji to właśnie narajanie. Niebawem kupię czarnego kanara i napisze Ci czy jest to tylko marketing .
Pozdrawiam :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]