arturborat napisał(a):
Jeśli o mnie chodzi to w niczym mi nie przeszkadza to, że niektórzy kopią tylko po to, żeby sprzedawać. To co sprzedają, to żadne zabytki i uważam,że nikomu to nie powinno przeszkadzać. Podejście Fjordbvagena jest ogólnie,moim zdaniem, podszyte fałszem, hipokryzją i niezrozumieniem sprawy. Co z tego, że wyrazisz swoje oburzenie i odseparujesz się o gości hańbiących brać poszukiwawczą, którzy śmieli sprzedać cokolwiek?
Artur
Artur fałsz i hipokryzja to z twojego postu bije . Jakie zrozumienie sprawy wypływa z tego co ty piszesz?? Czy ja napisałem że nie wolno sprzedawać ?? Każdy coś sprzedaje a goście kopią tylko po to żeby sprzedawać nie są uważani za brać poszukiwawczą tylko za tych którzy z poszukiwań robią sobie źródło dochodu bo niczego innego nie chce im się robić . Przez nich właśnie jest jak jest . Nagonka na całego . Sprzedają to co mogą a przy okazji nie cofną się przed rozkopywaniem stanowisk . Coś mi się zdaje że ty masz w tym interes aby jak najwięcej ludzi sprzedawało na allegro czyżby dzięki temu średnia się zwiększała a co za tym idzie premia ??
Masz w ogóle pojęcie jak odróżniac pasję i hobby od zwykłej grabieży ??
Jeśli nie to popytaj tych , którzy szukają ponieważ mają pasję . Jak chcesz wiedzieć kim jest grabieżca to poszukaj wątków o gościu z Prudnika który na jednym z for pytał z jakiego metalu wykonane są zbiorniki na paliwo przy niemieckich lotniskach , I nie gadaj mi i wszystkim na około że to jest piękne że ktoś z wykrywacza zrobił sobie zawód bo będę zmuszony nazywać ciebie używając słów , których na forum nie można pisać i tu będzie problem .
Trochę myślenia jeszcze nikomu nie zaszkodziło a na pewno nikt od tego nie zmarł.