Piotr.Poszukiwacz napisał(a):
To, że ktoś poleca jakiś sprzęt nie znaczy od razu, że jest z działu marketingu!!! Bez psychozy Panowie. Na tej zasadzie można uznać, że każda wypowiadana tu opinia jest produkowana odgórnie przez firmę, a wtedy jaki byłby sens tego forum?! Może trochę zaufania...
Mam Armanda dłużej niż 4 miesiące :) i też tak jak kolega agrojura mogę się pochwalić fajnymi trafieniami.
Jeżeli uważacie, że Was sprzęt jest lepszy to może porównamy co kto znalazł? :)
Guzior rozumiem, że Ty swoją postawą w swojej firmie już dawno awansowałeś. :1
Agrojuro: jestem nieco starszy od Ciebie, (o całe dwa lata) :8) też korzystam z Armandów i sporo fantów się trafia. W razie czego pisz do mnie na priwa. Wielu z moich kolegów również używa tego sprzętu i bardzo sobie chwalą.
Co do 250 to raczej zabawka dla amerykańskich dzieciaków. W sam raz dla nich gdy chcą się pobawić w weekend. 100% zabawy, ale za to 0% profesjonalizmu. Jak dla mnie strata pieniędzy chyba, że na prezent dla dziecka.
Pozdrawiam
Chętnie zobaczę filmiki z testów wykrywaczy Armanda nakręcone przez ich posiadaczy,Bo te które widziałem obecnie, nie świadczą zbyt dobrze o jego możliwościach.
Jeszcze nikt nie zaprezentował fotek PCB Armanda na żadnym forum.
Wystarczy odkręcić kilka śrubek i cyknąć fotkę bebechów.Mam nadzieję że Armand się nie obrazi że pokażą jego dzieło od środka.