Teraz jest poniedziałek, 25 sierpnia 2025, 12:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Armand Discowery
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 11:58 
Złosliwy Nieludzki Doktor

Armand napisał(a):
z Doktorem [wstyd!] na czele i

To o mnie? :lol: czuje się w szczególny sposób wyróżniony, kajam się bo nieładnie się zachowuje i zasługuję na 3 razy saperką po tyłku. Albo jeszcze lepiej wykrywaczem firmy Armand, przyjmę uderzenia z honorem na tyłek albo i na klatę. :lol: :lol:

Możemy tez honorowo sie pojedynkować wybór broni pozostawiam Waszmości :D Możemy na plucie, albo na przewracanki, albo na wykrywki, tutaj może mnie czekac sromota, bo wykrywacze te uchodzą za duży wagowy kaliber. Wojtku Armandzie, nie zapieniaj sie tylko pożartuj z nami. Pokaż inne oblicze nie traktując wszystkiego ze śmiertelną powagą....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 13:27 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

To już się robi nudne, co wejdę do Detektorów to tylko Armand :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 14:52 
Moderator
Moderator

.... z innymi jak widac nie ma problemów :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 15:03 
Generał Broni
Generał Broni

Armand napisał(a):
relatywne obniżenie cen wykrywaczy poskutkowało plebeizacją środowiska, co widać głównie na Twoim forum i to jest smutne

Czyli jak biedny to głupi. Człowieku co ty wypisujesz?
Armand napisał(a):
Główni specjaliści spierają się na Odkrywcy, nie u Ciebie

Pokaż chociaż jednego!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 17:58 
Podporucznik
Podporucznik

Ja może :ang nie jestem, ale wielce czuły na krzywdę. Jak ubliża to kartką go potraktować, a co...... jak kulturnie ubliża to może? :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 18:41 
Klucznik z Klucz

Jakie piękne byłoby nasze forum gdyby nie było wykrywaczy Armand i Solfernus.No coz pomarzyc dobra rzecz.
K.z K.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 19:09 
Generał Brygady
Generał Brygady

No tak wykracze Armand to jak na razie B klasa na krajowym rynku rodzimych producentów myślę jak by było coś w stylu GMP xp lub Golden Mask 3(chodzi o gałkowce)to bym i sam kupił (wystarczy zrzynka czegoś sprawdzonego z pewnymi modyfikacjami a sukces gwarantowany :1 )

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2011, 20:55 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Ja powiem tak nigdy sprzętu Armanda nie miałem w rekach tylko co widziałem te wykrywki na stronie producenta ale czytając komentarze z forum w życiu nie kupił bym tego sprzętu. Też nie wiem dlaczego producent robi te różne śmieszne wersje wykrywaczy typu : tartak, policjant, geodeta, saper itp przecież to jeden i ten sam sprzęt tylko z inną nalepką powinna być nazwa UNIWERSALNY a cena o 50% mniejsza wtedy ktoś może i by to na początek kariery poszukiwań kupił .A co do pana Armanda to tez trochę powinien inaczej do tego wszystkiego podchodzić trochę z uśmiechem na ustach bo tak to ma co ma no ale nic każdy ma strategie i postępuje według swojego toku myślenia .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2011, 22:25 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Jakoś mi nie leży ten sprzęt, w niedziele polatałem po lesie, na trybie dynamicznym jeszcze jest ok, a na statycznym to masakra. Pogoda była nie sprzyjająca i na dodatek podłoże mokre :( chyba to miało duży wpływ.
Uważam że wykrywacz jest płytki na trybie dynamicznym, a na statycznym ciężko się z nim współpracuje! Wymiana baterii na nowe i słuchawki nie pomogły.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 28 grudnia 2011, 17:23 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

hej
jestem nowy na tym forum,ale zabiorę głos w tej dyskusji:
w okolicach Poznania jest jedno takie pole,gdzie chodzę tylko w wykrywaczem statycznym,i to na sporej dyskryminacji-ponieważ znajduję na nim dość dużo militariów pochodzenia lotniczego-wykrywacz dynamiczny po prostu głupiał od dużej ilości aluminiowych śmieci jakie tam były.Efektem tych poszukiwań była m.in. pokrywa komory zamkowej od MG131,i inne temu podobne gabarytowo przedmioty.Chodziłem tam z wykrywaczami Bartek 2 oraz White's classic 2.
Co do wykrywaczy Armanda-posiadałem jakiś czas (ok.2 lat) model inspector-i był to mój pierwszy wykrywacz typu VLF.Naprawdę sporo nim nakopałem-od drobnicy kolorowej typu monety,guziki medaliki itp. po szeroko pojętą militarkę.Jestem ciekaw ilu z Was którzy go tak wyszydzają miało ten sprzęt w rękach.Nie bronię Armanda-ani nie oskarżam publicznie-bo jego wykrywacze miały wtedy pewne mankamenty,ze swoich doswiadczeń z serwisem tez nie byłem zadowolony,jednakże nie zgodzę się ze stwierdzeniem,że się do niczego nie nadają.Ja wiedziałem co kupuję-prosty model,typowy statyk z zerowaniem,ale 3/4 najfajniejszych fantów jakie mam w domu to właśnie nakopałem takimi prostymi wykrywaczami.Najważniejsza jest miejscówka i systematyczność oraz wytrwałość.
Nadmienię tylko,że wykrywacz ten zakupiłem w roku 2004 lub 2005.Jak dziś wyglądają te wykrywacze-nie wiem więc się nie wypowiadam.
pozdrawiam,igor

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 13 lipca 2012, 17:14 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Masz na myśli dobrą miejscówkę gdzie duże fanty spoczywają nie głębiej jak 10cm? Ja swojego Armand Discowery już dawno oddałem, może był uszkodzony, nie wiem.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]