Panowie, po kolei - najpierw do Nitka
Cytuj:
jak cos to nawet o 24,
tego to akurat nie wiem o co koledze chodzi, więc dopisz.
A teraz do rzeczy, wiem że miałem wczoraj wrzucić :oops: ale stało się...
Dzwoniłem na ośrodek Powiśle, i darujemy sobie ten ośrodek gdyż mają tam problemy z wodą w domkach a zrobią dopiero wiosną, więc odpada.
Ale za to obok zaraz jest drugi ośrodek Omega. Dzwoniłem i oferują domki całoroczne z ogrzewaniem i ciepłą wodą.
Podaje link - obejrzycie sobie:
http://www.omegaprzywidz.com/ Co do ceny.
Oferują domki 7 osobowe po 160 zł za dobę, oczywiście pogadałem z właścicielem że jest nas 8 osób, i on sam stwierdził że można jeszcze tam 3 osoby więcej wrzucić, więc w 8 to jeszcze duży luzik zostanie :D
Więc jeśli jedziemy w 8 osób, to za domek wychodzi po 20 zł za dobę :1 myślę że to nie jest wygórowana kwota.
Jeśli przydarzy się że zapiszę się więcej osób (np. ponad 10) to po prostu wynajmiemy dwa domki. Aha, ogółem są do wynajęcia 4 domki 7 osobowe więc takiej brygady to nawet chyba nie pozbieramy :D
Co do samego ośrodka jest równie zajefajny jak Powiśle, więc nic nie tracimy...
Aha co do termin naszego wieczorka, kolega ma rację że po 8 marca niektórym pewnie będzie ciężko trafić 9-go na ośrodek, więc 9 marca (piątek) proponuję odpuśćmy sobie, a pozjeżdzajmy się na ośrodku 10 marca (sobota), i zostańmy do niedzieli 11 marca, a i za domek w tym układzie zapłacimy tylko za jedną dobę więc po dwie dychy.
W tym układzie też zdrowie kobiet będziemy mogli uczcić 8 marca :pub
bez obawy że nie dojedziemy na ośrodek w sobotę 10-go,
no chyba że ktoś 3 dni będzie balował... :jump