wytłumacz mi proszę w jaki sposób Twój stary antyradar może wyłapywać po części "rzeczy", które nie emitują nic... żadnego promieniowania . Pytam zupełnie z ciekawości bo pracuje w firmie, której jednym z produktów jest czujnik montowany w większości "detektorów ruchu" i podobnych aplikacjach.
Pozdrawiam - Piotr
Witam, pozdrawiam
RR* napisał(a):
kamerka którą ma moja gmina działa na GSMie - robi fotki na kartę a co któreś jak coś się poruszy śle do SM myślę że antyradar tu psu na budę
czyli posiada czujnik ruchu.
mój stary antyr. wyłapuje też czujki przy drzwiach automatycznych,kamerach i alarmach.co zresztą było wkurzające bo trzeba było filtr miejski włączać.No i pewnie nie wszystkie te ustrojstwa wyłapywał, ale jest szansa.
A wytłumacz mi proszę w jaki sposób Twój stary antyradar może wyłapywać po części "rzeczy", które nie emitują nic... żadnego promieniowania :drap :zb . Pytam zupełnie z ciekawości bo pracuje w firmie, której jednym z produktów jest czujnik montowany w większości "detektorów ruchu" i podobnych aplikacjach.
Pozdrawiam - Piotr
Antyradar raczej nie wyłapuje promieniowania a raczej fale określonych częstotliwości .Z instrukcji wynikało że nawet radary laserowe wychwytywał ale tego nie sprawdziłem. Zaznaczam że nie wszystkie tego typu sygnały ale sporo.Dysponuję tym urządzeniem i bez problemu udostępnię do testów :8) Jutro podam model bo zapomniałem.Po prostu stoje blisko drzwi do sklepu i na każde otwarcie drzwi jak ktoś wchodzi to reaguje..Czyli wnioskuje że na czujke ruchu ? Z tego co pamiętam to łapie 7 pasm częstotliwości.