han_vasolo napisał(a):
Ja uzywam aku Easy. Sluchawki zwykle na kablu, czesto namierzam. Starczaja w lato na 10-12h. Cewka NEL
W kieszeni mam zapasowa Varte.
Co do strojenia to ja uzywam czestotliwosci 3.
A stroje roznie. Czasem na AT, czasem na trybie ktorym chodze (wycinam notchem zelazo i daje dyskr 1).
Co jakis czas poprawiam groundem i heja.
Generalnie baaardzo polubilem ta wykrywke i m.in dzieki zdzichowi kupilem cewke NEL (dziekuje bardzo).
Odkad ogarnalem Omege, to wyniki sa bardzo dobre. Nawet na mocno, mocno przechodzonych miejscach
P.S
Co myslicie na temat sluchawek bezprzewodowych?
No właśnie zapomniałem powiedzieć, że te osiągi z moimi aku to też na Nelu bo na 11"DD starczały chyba trochę dłużej :h ... mam 3 aku ale jednak dłuższy 2,3 dniowy wyjazd muszę się ratować zakupem zwykłych baterii stąd bardzo interesuje mnie ten aku wspomniany wyżej.
Chodzenie z wyciętym żelazem notchem i dyskr. na 1 to dla mnie standart, również czasem poprawiam groundem. Nela też kupiłem dzięki
Zdzichowi chyba o wiele wcześniej od Ciebie i jestem po osłuchaniu bardzo zadowolony a już najlepszą dla mnie rekomendacją jest zdanie kolegów, którzy mówią, że po śladach innych można coś znaleźć a po mnie już nie :666 ... no ale może to też kwestia operatora i sposobu chodzenia (mimo wszystko dzięki :za )
Niestety na temat słuchawek bezprzewodowych nic nie mogę powiedzieć ale kwestia tamtych aku naprawdę mnie interesuje!!