Gocki napisał(a):
Zależy kaaktus w Delcie co miałeś to da sie odróżnić w xlt nie ;) No tak jeśli zmienia sie sprzet po to tylko zeby podlizać sie kolegą na innym forum tak bywa
O czym ty piszesz chyba nie miałeś XLT,w ręku , miałem i Deltę i Omegę nie zastąpisz XLT Omegą czy Deltą i na odwrót to są inne sprzęty są dobre na śmietniku o ile dasz radę za nimi nadążyć ! ! ! a zapewniam Cię nie każdy da radę. XLT w spokojniejszych warunkach ,,normalnych' dla mnie jest lepszy gdzie Omaga piernie na boratynkę w pionie XLT zadzwoni jak dzwon i za to go lubię, dzięki temu da się nim bardzo szybko chodzić, ale jak ktoś ma słuch absolutny to może adhd maszynki mu nie przeszkadza .
XLT pokazuje inaczej im większa moneta współczesna tym odczyt niższy w szerokim zakresie jak by widział nikiel a teknetics odwrotnie i pomiędzy 1gr5gr 2zł a 5zł jest góra parę jednostek mało jest śmieci w tym przedziale, i na tym się kończy cudowny odczyt ,,nowej technologii " poza tym przypadkiem nie przydał mi się odczyt bo przez przekłamania i tak wszystko sie kopie.