Teraz jest poniedziałek, 29 września 2025, 01:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 09:17 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Witam
Ja od tej środy jestem wolny więc piszę się na każdy wypad :D Fazer jeśli nie będzie chętnych na ten tydzień to mogę dojechać do Bodzentyna i polatamy gdzieś po okolicy.
pzdr
ex

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: z
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 09:57 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

no to spoko.mam wolne wtorki(chyba ze bede musial cos robic w domu)piatek i weekend(oczywiscie wszystko zlaezy czy nie bede mial pracy na chacie.
co do Bodzentyna to slyszalem ze sa fajne miejsca ale jeszcze nie sprecyzowali mi starzy ludzie gdzie dokladnie w lesie sie to wszystko dzialo.moze ty masz jakies propozycje?ja transportu nie jestem w stanie zalatwic.

PIERWSZY WYPAD BEDZIE W PIATEK(jesli sie nie myle to to jest 21 stycznia).Jak na razie chetni sa: fazer(naturalnie) i ex. jesli bedzie transport to mozemy pojechac gdzies dalej.niz bodzentyn.bo tu raczej chodze w ciemno po lesie i jak na razie tylko z ciekawszych znalazlem zapalnik i skorupe pocisku PP i pocisk od mausera.
mam nadzieje ze dopisze pogoda i zdrowie.

METAL RULEZ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 18:22 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

hętnie bym się z wami wybrał 21 ale będe akurat po stódniówce więc będe pewnie umierający ale nic straconego dogadamy się na jakiś inny termin.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: j
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 19:04 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

twoj wybor kmieciu.ja po studniowce ledwo zwleklem sie z lozka zeby sie wysikac.dopiero woeczorem bylem w stanie stanac na obolale nogi.

METAL RULEZ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 19:12 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

wiesz co ex mnie kusza okolice góry barbary..pisales ze tam szukales ale tam pol jest mnostwo.a co do militariow to zeby znalezdz cos fajnego to trzeba trafic dobra miejscowe a ja nie mam zadnych map.szukam w ciemno.monetek po polach jeszcze nie szukalem.jutro sie wybiore na pobliskie pola moze cos znajde oprocz czesci rolniczych.aha dla dokladnosci nie mieszkam w Bodzentynie tylko 3km w strone kielc na wiosce ktora sie nazywa Podgórze ale to jest bardzo blisko bodzentyna.

METAL RULEZ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 19:39 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Jak chcesz możemy i na Barbarze ale lepiej chyba byłoby bliżej Bodzentyna. Jak jest łatwy dojazd do twojej wioski (jakiś bus) to możemy i tam. Wiadomo znasz ludzi i jakby co.. Na początek możemy po polach w ciemno połazić :D
pzdr
ex

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: polaczenie
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 23:46 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

połączenie bodzentyn-kielce jest lepsze niz skarzysko-bodzentyn.nigdy nie mam problemu z dojazdem do kielc.no to podaj jakies miejscowki ex cos sie wybierze.no chyba ze zrobimy tak jak piszesz ze bedziemy lazic w ciemno(dla mnie ten pomysl jest taki sobie)qwa sam nie wiem bez wlasnego pojazdu to ciezko dotrzec gdzies w ciekawe miejsce.dobra to moze zrobimy tak napisz mi dokladniej gdzie chcesz chodzic po tych polach z ktorej strony bodzentyna i jak daleko od bodz.ja o polach nie wiem nic.a barbara to bedzie alternatywa jakby na polach bylo wulgaryzm to mozemy wyruszyc na barbare.spotkalibysmy sie w bodzentynie na rynku wiesz gdzie to jest?(chyba ze szukalibysmy na polach od strony skarzyska to spotkalibysmy sie np kolo CPN-u)no nic to napisz mi ktora strone bodzentynskich pol chcesz przeorać :D

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]