Nephilimer napisał(a):
Podświetlenie ekranu potrzebne - a co jak wykrywka nie ma wyświetlacza? Pewnie zaraz ktoś powie, że wykrywki bez wyświetlacza są do kitu i bez godzinnego wpatrywania się w wyświetlacz przy każdym sygnale nie da się kopać.
Ja powiem szczerze, że niektórzy za bardzo wierzą w wykrywacz i jego wyświetlacz - to szpadel jest najlepszym wyświetlaczem:)
Plus, nie każdy kopie w nocy, bo nie każdy bez pytania włazi komuś na pola:)
Dla mnie osobiście możesz chodzić z szpilą jak Ci to pasuje ,komuś innemu bedzie potrzebna rama a jeszcze innemu ludkowi georadar i tylko się cieszyć ze na rynku detektorów można kupic detektor pod siebie i swoje potrzeby. Ja szukałem wykrywki przedewszystkim szybkiej z dobrą separacją, podświetlenie nie koniecznie ale że jest to płakać nie bede :D
..... jeśli nie potrzebujesz podswietlenia, wyświetlacza ,dyskryminacji (jesli czegos zapomniałem wymienic to wybacz) to twoja sprawa ale uwież mi ze są osoby kórym takie "bajery" są pomocne. A pisanie o nocnym rozkopywaniu komus pola to tylko świadczy o twojej ignorancji. Nie znalazłeś jeszcze miejscówy z której nie chciało się wychodzić a trzeba było bo już słońce zaszło?