Nephilimer napisał(a):
Szkoda że osobiście nie uczestniczyłeś w lekcjach języka polskiego. Konkrety, informacje z komend policji, a nie bajędy. Bo wiecie, ja to widziałem jak sztabki kopali z gapami.
Strona K.G.P nie ma archiwizuje informacji sprzed 6 lat !! ,po drugie w newsach K.P nie są podawane informację z jakiej broni strzelano .Takie szczegóły są w aktach policyjnych i orzeczeniach sądu . Dane na które się powołujemy w większości pochodzą z prasy .1 Przypadek
http://wiadomosci.wp.pl/kat,14671,title ... aid=1101b4Drugi którego nie mogę teraz znaleźć miał miejsce w Gdańsku ,wiem że morderca użył remingtona New Army ,ponieważ mój ojciec był technikiem wtedy i zbierał dowody przy tej sprawie
Natomiast trzeci to zabójstwo kochanka żony
Oczywiście najlepiej
byłoby się powołać na orzeczenia sądów rejonowych ,ale nie potrafię ich wygrzebać a tam na pewno byłby podany typ broni palnej.
1 zabójstwo miało miejsce w 2006 roku kiedy brat zastrzelił brata Coltem Navy
2.Miało miejsce 2 lata później w 2008 roku ,z tego co wiem od technika kryminalistyki który zabezpieczał dowody był to remington new army
3. To właśnie zabójstwo tego kochanka żony[/quote]
A teraz zestaw te dane z tak pospolitym narzedziem zbrodni jak siekiera bądz nóż ..... widzisz już może rozmiar problemu, czy nadal będziesz brnął w paranoje p.t. bron CP jest zła ??? :lol:[/quote]
Gdzie ja napisałem że broń CP jest zła ? ,czytać nie umiesz ze zrozumieniem niczego takiego nie napisałem. Sam posiadam sporą kolekcję broni odprzodowej i byłbym ostatnim który byłby przeciwny jej posiadania !.Napisałem tylko że miały miejsca zabójstwa z jej użyciem a to po przeczytaniu pytania kogoś z 1 strony tego tematu ,,czy znacie jakieś przypadki zabójstwa przy użyciu C.P"