Wykrywacz Metali typu VLF,Polski produkt profesjonalne wykonanie, doskonały na drobnicę jak i na większe przedmioty na znacznej głębokości, generator przeciwsobny 5kHz o amplitudzie 40Vpp. Praca statyczna i dynamiczna, posiada Dyskryminację, zasilanie akumulator NiCd 1.5Ah wystarcza na 26 godzin pracy ładowarka w komplecie, wysoka stabilność,Durza głębokość penetracji, niskie tłumienie sygnału w gruncie max. 10% cewka typu DD 26cm lub 29cm.Jest to modyfikacja cenionej konstrukcji F555 zmiany sięgają 80% i wyeliminowały wszystkie niedoskonałości oryginału co zaowocowało znacznym poprawieniem stabilności i zasięgu a sam sprzęt jest uniwersalny przy niskiej częstotliwości 5Khz tłumienie sygnału w gruncie wynosi max. 10% widzi na poletku doświadczalnym zakopany Chełm na 1.2m. jeszcze 30cm. nad ziemią puszkę po piwie na 70cm. jeden rubel moneta na 30cm. w terenie znalezione 50gr. alum. Z czs. PRLU na 30cm. co ciekawe GARRET ACZE250 nie widział tego znaleziska siekiera na 80cm. łuska mauzer na 40cm. dyskryminacja jest na kolory ale i objętościowa
,fotka jest z jesieni i brak jest przełącznika AUTO ZERO ta funkcja obecnie włączana jest automatycznie w razie potrzeby .
[ img ][ img ]Proszę o wypowiedź i poradę bo zamierzam to kupić - pozbyłem się garretta ace- ta dyskryminacja o ciul potrzaskać i te przeskakujące non stop typy wykrytego metalu- nie wiem czy taki egzemplarz mi sie trafił ale już garretta nie kupię.Po drugie garrett nie widzi zbytnio militarki nie do tego został stworzony... tam gdzie ja szedłem z ace tam kolega z wykrywką tej tech. wyciągał lufy etc...Prosze o odpowiedź