Cytuj:
pasuje mi jego koncepcja - prosty , bez wyświetlacza , fajne audio (może żelazo powinno mieć trochę mniej nasycony dźwięk lub troszeczkę inny ),
Sam zaczynam się bardzo zastanawiać czy takiego nie zrobić ....
Cytuj:
75% moich postów jest w kategorii Detektory, magnetometry, radary , nie świadczy to że lobbuję na rzecz jakiegoś wykrywacza , jestem dilerem lub klonem Zdzicha - po prostu lubię wykrywacze i mnie interesują.
- wystarczy poczytać w jak wielu różnych wątkach piszesz o różnych wykrywaczach i tutaj nie ma żadnych wątpliwości.
Cytuj:
chciałby zobaczyć kompleksowy test głębokościowy Optimy - bo ten wykrywacz też mnie bardzo interesuje.
- jak Zdzichu go zrobi to mam 100% pewności że okaże się że wykrywacz nie jest lepszy niż chińczyk :D
Z drugiej strony mam duże opory przed umieszczaniem filmików bo każdy test można uznać za zmanipulowany albo zły ,albo ktoś wejdzie na super wredny grunt i zarzuci mi kłamstwo i manipulację. A tak już bywało w przeszłości. I zacznie się taniec pod tytułem "proszę o inny filmik"....
Ale faktycznie coś z tym trzeba zrobić. Zrobię kilka filmów o Optimie ale muszę to dobrze przemyśleć.
pozdrawiam .