robgnia napisał(a):
Riese ale ja nie widzę problemu żeby pilnować na zmianę po te 2 h i problem z głowy wiadomo że nie każdy będzie pił,albo opłacić kogoś do pilnowania.
Chcesz to płać... nic nie rozumiesz... zaraz napiszę kilka kwestii i w duszy mam czy komuś się to podoba czy nie
Kudłaty napisał(a):
MIRAS2009 napisał(a):
O spożycie sie nie martw :)
Na ostatnim zlocie, 90 % przywiozła swoją kiełbase, piwo i wódkę:)
A utrzymujemy się tylko z wpływów z cateringu bo wjazd na impreze jest wolny.
Tym razem auta nie wjeżdżają na górę, tylko autka zostają na parkingu na dole.
Więc będzie ciężko wnieść swoje skrzynki z piwem, cała góra będzie w stoiskach z militariami i starociami.
90 % przywiozła swoja kiełbasę i piwo bo każdy chce żyć, bo tak jest po prostu taniej a nie każdego stać na luksusy a niestety w naszym kraju dla niektórych kiełbasa z rusztu kupiona przy drodze luksusem jest.
Ja przywiozę swoją kiełbasę jak zwykle i nikomu nic do tego... lubię ja i jest mi z nią dobrze.
Skoro imprezy są nieopłacalne to po co je organizować??? Spotykamy się we własnych mniejszych gronach, żremy kiełbasę, pijemy piwo a jak chcemy to szukamy i jest dobrze... każdy ma to na co go stać!!
Czuję się winny za nieudana imprezę bo miałem własną kiełbasę i piwo!!!... oprócz tego wykupiłem chyba bony Nie???!!!
Auto oczywiście zostawię na dole ale nie wiem czy w zaistniałej sytuacji będę chciał wchodzić na górę bo po co? Przejść się po kramikach giełdowych??... i tak na nic mnie nie stać a z kolegami mogę spotkać się na dole, wszak to główny cel mojej wizyty tym bardziej, że wielu z tego co widzę w obawie o wiele rzeczy zostanie w swoich autach!!!
Pytam się o kogo dbacie?? Dla kogo tak naprawdę jest ta impreza??? A jak będę chciał wnieść skrzynkę z browarem to ją wniose tylko zastanawiam się po co aż na górę??
czanki napisał(a):
Kudłaty napisał(a):
Tym razem auta nie wjeżdzają na góre, tylko autka zostają na parkingu na dole.
no to kicha bo chciałem spać w swoim "camperze"
Dlaczego uważasz, że kicha??? Po prostu nie ma dla nas miejsca bo wiesz kramiki, stragany... wystawcy kurde
Dla kogo jest ten zlot???
Pewnie wielu zrobi tak jak Ty... ja na pewno... nie lubisz spać dobrym towarzystwie?? :666
robroy3801 napisał(a):
robgnia napisał(a):
Mam pomysła to wylosujemy jakiegoś ochotnika ze zlotu do pilnowania naszych samochodów :666
Czanki ma zamiar spać w samochodzie więc ochotnik by był :lol:
Nie trzeba losowania... jest nas dwóch... posiedzimy, popijemy, pogadamy zrobimy se kiełbachę tak kameralnie bez straganów, stoisk i bez całego tego zgiełku