CZarNY86 napisał(a):
Nie każdy jest sępem.Jestem początkujący,chciałem się spotka,nauczyć się czegoś od bardziej doświadczonych.Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
:) to nie tak
chodzi że każdy rzuca propozycje miejsca i jak się uzgodni to jedziemy
a ja z miłą chęcią pomogę, jestem ludziem lubiącym ludzi ---szczerych
CZarNY86 możemy się gdzieś spotkać np. niedziela
szaniec napisał(a):
podlasiezaergo: napisalem Ci kiedys na priv czym sie skonczylo "wspolne kopanie" i forumowe spotkania bialostockich poszukiwaczy pare lat temu, dlatego wiekszosc "p-i-e-r-d-o-l-i system" i woli kopac w mniejszych autonomicznych grupkach badz tez w pojedynke ;) tymbardziej ze ilosc fantow w ziemi diametralnie zmalala, przybylo duzo nowych osob latajacych z wykrywkami i coraz wiecej fantodajnych pol i ugorow poszlo pod zabudowe... choc to i tak male piwo w porownaniu do obecnych afer i podzialow wsrod "starych wyg" :) KMWTW
PS. altruizm i solidaryzm? to raczej nie naszych terenach
pamiętam :za
Nie chodzi mi że jestem zazdrosny o czyjeś znajdy - wręcz przeciwnie cieszę że mogę być przy tym.
Niech chodzą ile wlezie w tym cały urok ażeby wyjąć z gleby jak najwięcej rzeczy które stworzył i zgubił człowiek.
Nie podoba mi się że każdy myśli o swojej dupie. Koledzy po fachu co mnie znają wiedzą że na ile wiem to pomogę. :P
Temat uważam za zakończony i dalsza dyskusja nie ma sensu.
pozdr.S
A z Tobą szaniec jeszcze się spotkam :lol: