Cytuj:
możesz sobie konfrontować, ale jesli znajdę jeszcze choć jeden twój rowek nie zasypany (wąska szpadelka), a rolnik będzie miał do mnie o nie pretensje to bez koleżeństwa sprzedam Cię włącznie z adresem zamieszaknia.Ja na miejscu jak będę chciał to i w nocy udam sie na pole . W sobotę i w niedzielę dosyć miałem wysłuchiwania pretensji i przekleństw na kolesia który nie sprzata po sobie dołków. Rób to dobrze a nikt do Ciebie nie będzie miał pretensji. Niczego Ci nie zazdroszczę tylko rób wszystko aby nikt do Ciebie, do mnie i do innych kolegów po fachu nie miał pretensji.
Hahaha (wąska szpadelka) to jedyne poszlaki po mnie,no to nie za wiele masz w rękawie (:
...luzik,sprzedawaj "kolego" póki co nikt nigdy mi za nic uwagi nie zwrócił i przypuszczam że ktoś cie z pola wygonił raz drugi i masz teraz tu upust swoich emocji (;
i konkretniej patrz co piszesz bo raz że " ale nie będę sprzedawał miejscówek bo za długo tam jeżdzę." a drugim "Ja na miejscu jak będę chciał to i w nocy udam sie na pole"