Teraz jest czwartek, 9 lipca 2026, 11:09

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy wykrywacz -Eurotek pro - też potrafi
PostNapisane: sobota, 27 lipca 2013, 16:07 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

slawek napisał(a):
Ciężko powiedzieć, nie mierzyłem głębokości - do około 30cm. Widzę ,że kolega raf1975 dostał kartkę ale dalej nie może się powstrzymać, ja przez tyle lat dorobiłem się porucznika a kolega to tak od razu by chciał generałem zostać.

Znaczy co?Co nie moze sie powstrzymac?Forum publiczne mozna pisac,i komentowac,jesli sie to komus nie podoba niech sie nie udziela...co ze napisałem "ładne trafienia.."to co z ilu zdan ma sie składac taki post?Chyba u was cos nie tak jest..widze nie wolno sie nic odezwac..co miałem napisac...ales nakopał ,z ilu dołków zes wyciągnął,ile dni to zbierałes...juz wo gule nie rozumie tego forum...cos napiszesz to źle...a to ze dostałem kartkę nie powinno cie w ogóle interesowac...taki jestes bystry,to zauważ ze posty w tym dziale nie sa punktowane człowieku. :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 27 lipca 2013, 22:08 
Major
Major

bo jak czytam kolego twoje posty to przeważnie występują w nich takie słowa jak: super, pięknie, fajnie, pocisnoł. Nie miałbym Ci za złe, że kogoś pochwalisz bo naprawdę niektórych naprawdę warto(nie raz szczęka opada jakie fanty ludzie wyciągają). Nie chce mi się liczyć ale chyba 80% twoich postów(średnia prawie 1 na dzień) zawiera wyżej wymienione słowa pochwalne a ja przeglądam co dzień to forum i po prostu lekko zaczęło mnie to denerwować.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 00:13 
Generał Broni
Generał Broni

trzeba pospamowac troche, zeby tylko link w podpisie bylo widac

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 10:06 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

super pieknie stary ale ześ pocisnol z fantami:).A koledze też zeście pocisneli, prawie zapomniałem że jestem w Polsce, dzieki za odswieżenie pamięci -gratulacje! :D a tak serio, wyluzujcie Panowie, za gwiazdki pieniedzy nie dają, zeby komus mowic ze sobie posty nabija. Wiecej tolerancji, tu sa i archeolodzy, i stare konie z grona pasjonatów a takze mlodzi ludzie którzy z pierwsza wykrywka lataja i maja w sobie ogien podniecenia często bez wiedzy:) wiecej tolerancji, nie bede zabieral chleba Moderatorowi ale forum w demokracji to miejsce dla Wszystkich których łączy pasja w jakikolwiek sposób. Lepiej zeby chwalil niz wysmiewal cudzy efekt.Pozdrawiam wszystkich!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 10:55 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem żeby zostać zganionym tak jak raf1975 za pochwalenie czyiś fantów :( ,troszkę pokory kolego Sławek bo troszkę się wczytałem w twoje posty i strasznie z nich bije samouwielbienie,zarozumiałość i nie wiem co jeszcze,tak że troszkę luzu bo nie po to jesteśmy na tym forum:)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 11:11 
Generał Brygady
Generał Brygady

afas napisał(a):
Pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem żeby zostać zganionym tak jak raf1975 za pochwalenie czyiś fantów :( ,troszkę pokory kolego Sławek bo troszkę się wczytałem w twoje posty i strasznie z nich bije samouwielbienie,zarozumiałość i nie wiem co jeszcze,tak że troszkę luzu bo nie po to jesteśmy na tym forum:)

:1
Tym bardzie ,że ten dział właśnie służy "chwaleniu się" i "pochwałą" wyrażanym przez innych członków forum .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 11:30 
Major
Major

Nie powiedziałbym, że zarozumiałość - bardziej niewiedza gdyż większość moich postów dotyczy identyfikacji. Jeśli komuś sprawiłem przykrość to przepraszam, ale po prostu kolegę Raf1975 zapamiętałem po tym kolorowym logo i zawsze rzucają mi się w oczy jego kolejne posty które wyglądają zazwyczaj tak samo(zawsze nasuwa mi się taka myśl: jak on tutaj wszystkich tak wychwala to jak zachowuje się np w pracy w stosunku do przełożonych :luv )

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 11:44 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

slawek napisał(a):
Nie powiedziałbym, że zarozumiałość - bardziej niewiedza gdyż większość moich postów dotyczy identyfikacji. Jeśli komuś sprawiłem przykrość to przepraszam, ale po prostu kolegę Raf1975 zapamiętałem po tym kolorowym logo i zawsze rzucają mi się w oczy jego kolejne posty które wyglądają zazwyczaj tak samo(zawsze nasuwa mi się taka myśl: jak on tutaj wszystkich tak wychwala to jak zachowuje się np w pracy w stosunku do przełożonych :luv )

No kolego tu już troszkę przesadzasz prywatne i zawodowe sprawy kolegi powinny Cię jak najmniej interesować,to jest tylko i wyłącznie jego sprawa,koniec dyskusji na ten temat,powinieneś z tego jakieś wnioski wyciągnąć pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 11:51 
Major
Major

kolega afas chyba nie jest moderatorem ,żeby zarządzać koniec dyskusji..... ale niech i tak będzie, wyjdzie nam to na zdrowie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 lipca 2013, 12:02 
Pułkownik
Pułkownik

slawek napisał(a):

Nie udzielam się w tego rodzaju dyskusjach,lecz w drodze wyjątku...
Kolego @slawek

Po co stwarzasz na początku wypowiedzi pozory pokory i swoistej ekskulpacji, gdy w ostatnim zdaniu próbujesz wbijać innemu Użytkownikowi szpilę i to w drodze wędrówek osobistych.
Jeśli tak bardzo interesują Cię cudze stosunki,czy to prywatne, czyt też zawodowe - polecam inne specjalistyczne fora i strony www, gdzie kwestię stosunków można poruszać do woli, a nawet im się do woli przyglądać...

Za Karlem Čapkiem - "Wyobraźcie sobie tę ciszę, gdyby ludzie mówili tylko to, co wiedzą".

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]