Teraz jest piątek, 26 grudnia 2025, 23:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: nowy test Argo
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 23:56 
Generał Broni
Generał Broni

Nephilimer napisał(a):
Konkretnie w lasach sosnowych, po dłuższych spacerach, zaczęły się problemy z wtyczką, coś przestało grac i przy poruszeniu byle czym proxa dawała bardzo ładny sygnał.
A, no tak - wszelkie połączenia i złączki to zawsze najbardziej zawodne miejsce każdego chyba sprzętu. U mnie odpukać, choć składam i rozkładam sprzęt za każdym razem, nic ze złączami nigdy się nie dzieje. Ale staram się, aby kabel był ściśle okręcony aż do samej wtyczki, żeby minimalizować możliwość szarpnięcia, zarówno w Optimie, jak i smętasie.
Nephilimer napisał(a):
Ale sami wiecie, że jest taka grupka "rutus uber alles", co mąci ludziom w głowach czasami.
Każda marka, jak i czasami konkretny model ma z jednej strony takich apologetów, a drugiej zaciekłych wrogów... Rutusy tu się chyba jakoś specjalnie nie wyróżniają (pomijam ze zrozumiałych względów forum Rutusów). Czyli spokój i długie ruchy...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 00:03 
Generał Broni
Generał Broni

Moge was zapewnic, ze fan club rutusa to pikus w potoenaniu z sekta od minelaba.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 00:10 
Porucznik
Porucznik

Omega na filmie wypada ok. ale....ma duży zapas czułości w lesie i tylko lesie z 11dd faktycznie czułem przewagę nad różnymi sprzętami, jednak szybko sytuacja się zmieniała jak w zasięgu kilkuset metrów były linie energetyczne czy budynki. Nie raz sobie w brodę plułem jak kolega proximą chodził na maxa a ja musiałem z czułością sporo zjeżdżać. Co do kabla ,,rutusowego'' kolega ma jedną z pierwszych proxim używaną często w lasach chodzi bezawaryjnie chodząc przy nim z omegą nie mogłem sobie pozwolić na zwalnianie bo zaraz mnie wyprzedzał ilością fantów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 00:12 
Porucznik
Porucznik

cehaigrek napisał(a):
Moge was zapewnic, ze fan club rutusa to pikus w potoenaniu z sekta od minelaba.

Bez jaj największa sekta to deusa przynajmniej ostatnio :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 05:22 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

cehaigrek napisał(a):

nie z sekta a z wyznaniem jak juz, prosze nie dyskryminowac... :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 07:47 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

A moim skromnym zdaniem to co dla kogoś jest dobre nie musi być wcale dla innych. Przykładem może być tutaj wspomniana kwestia forum rutusa gdzie zebrało się kilku ludzi którzy kupili sprzęt jednego producenta i wymieniają się uwagami. Co do lobbowania na forach sprzętu określonej marki to jest standard ale najgorsze jest wówczas gdy jakiś frustrat któremu sprzedaż nie idzie pisze głupoty o innych... Mnie było stać na wykrywacz Rutus Argo z dwiema nowymi sondami 29cm więc się cieszę z tego co mam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 17:12 
Generał Brygady
Generał Brygady

damiano napisał(a):
Dajcie spokój.
Niech każdy używa czego chce i jak chce.
Najlepiej wyrobić sobie własne zdanie bo słuchając czyjegoś można mieć tylko pretensje do samego siebie jeżeli okaże się że wybór nietrafiony.
Każdy sprzęt na wady i zalety ale ślepe wychwalanie, negowanie słów krytyki lub narzucanie jedynego słusznego sprzętu zdrowe nie jest.....
Polecam każdemu zmianę a wtedy okaże się czy stara miłość nie rdzewieje czy może ta nowa jest jednak lepsza i o starej nie będziemy chcieli słyszeć :666

dobrze gadasz Damiano ,miałem Midasa,F-4, X-Terra-70,705 i teraz mam Argo i wszystkie pochwale bo były moje ...z kazdym cos trafiłem lepiej lub gorzej , po kupnie Argo tez na poczatku jakos nie mogłem sie z nim odnalezdz ale teraz to juz pikus.. :idea

ale panowie widze filmik wrocił w eter hehe ale niestety nie moge skomentowac u jak szkoda

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 9 sierpnia 2013, 05:24 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

to Ci goscie co robili test z etrackiem, jest w ich filmach. Tez czegos tam plytko nie widzial. Zeby robic testy nie wystarczy kupic sprzet i wrzucic gotowe nastawy, tylko trzeba go poznac.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]