Teraz jest piątek, 3 lipca 2026, 17:02

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wakacyjne fanty z plaży.
PostNapisane: niedziela, 25 sierpnia 2013, 21:28 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

A podpatrzył ktoś co tam za sprzęt jest ukryty jest pod tą reklamówką?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 sierpnia 2013, 22:05 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

grmar napisał(a):
C_D napisał(a):
Od paru dni kopię w Ustce. Pan z reklamówką tradycyjnie dwa kroki przede mną ;] W nerwach sporo omija. Średni utarg to 30 - 40 zł na dwie godzinki porannego spaceru. Deusa ustawiłem tylko pod monetki, identyfikacja precyzyjna - znam nominał przed odsianiem. Jedyny kłopot ze złotówkami - kolorowe zrywki dają niemal identyczne id.
Duża frajda, zwłaszcza dla dzieciaków - bonus za ranne wstawanie - zaraz ląduje na straganach :)

Na moim AT PRO - zawleczki dają sygnał na 53-54 złotówka na 52 ( czasami jak się okazało na 53 również ). I weź tu nie kop wszystkiego :D

Zauważyłem, że na małej cewce 5 cali - sniper sygnał się stabilizuje i odczyt z VDI jest zdecydowanie bardziej powtarzalny i stabilny nie ma takich wahań jak czasami na 8 calowym DD. Pomijam kwestię separacji śmieci.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 sierpnia 2013, 22:25 
Podporucznik
Podporucznik

KrisssK napisał(a):
A podpatrzył ktoś co tam za sprzęt jest ukryty jest pod tą reklamówką?

Jak kukałem to sprzęt kształtem był bardzo podobny do garretta AT pro ale to na pewno nie było to...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 sierpnia 2013, 23:50 
Kapitan
Kapitan

C_D napisał(a):
Od paru dni kopię w Ustce. Pan z reklamówką tradycyjnie dwa kroki przede mną ;] W nerwach sporo omija. Średni utarg to 30 - 40 zł na dwie godzinki porannego spaceru. Deusa ustawiłem tylko pod monetki, identyfikacja precyzyjna - znam nominał przed odsianiem. Jedyny kłopot ze złotówkami - kolorowe zrywki dają niemal identyczne id.
Duża frajda, zwłaszcza dla dzieciaków - bonus za ranne wstawanie - zaraz ląduje na straganach :)

A mogę zapytac czy to na głównej plaży? Bo jak byłem w Ustce przez 2 tygodnie to pomimo wielu wypadów z rana nikogo poza wpsomnianymi osobami nie widziałem. Ja głównie chodziłem w okolicach ośrodka albatros (aż do wejścia na promenadę i w drugą stronę aż do końca plaży).

ps. U mnie maks to było 36 zł ale w 5 godzin, więc szczerze gratuluję takich urobków w 2 godiznki :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]