Teraz jest czwartek, 7 sierpnia 2025, 12:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: pole przy kościele i folwarku
PostNapisane: sobota, 17 sierpnia 2013, 00:19 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Też tak myślę, dla tego dla potwierdzenia tej teorii czyszczę plaże w centrum miasta... i bynajmniej nie myślę tu o naszym Bałtyku ;)

Jedyne morze to morze kapsli ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 18 sierpnia 2013, 22:39 
Kapitan
Kapitan

ostatnio wlasnie latam wkolo jednego kosciolka (oczywiscie byla tam juz masa ziomkow z detektorami bo co sie nie pojawie to zyczliwi rolnicy mowia zebym sobie dal siana bo jestem tutaj juz setny) ... ale ... poszedlem do wlasciciela domu ktory lezy najblizej kosciola i poprosilem aby mnie wpuscil na trawnik przed swoim domem - efekt kilka drobnych sreberek XVI/XVII w. po prostu wczesniej nikt nie pofatygowal sie zeby zapytac :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 września 2013, 07:27 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Kolego fusher F2 to najnizszy model tego producenta jak i wykrywacz dla poczatkujacych , mejsce prawdopodobnie przeszukane kilkakrotnie , gdyby bylo dziewicze nawet F2 wykosilby tam pelno monet jesli dogadales sie z ksiedzem poszukaj pod samymi oknami plebani o ile jest stara [ mozliwe , ze to jedyne nie przeszukane miejsce] . Pomysl o zmianie wykrywacza , ja przykladowo bede zmienial albo teraz albo na wiosne bo chcialbym miec sprzet z wiekszymi mozliwosciami niz obecnie .

ps. Bardzo wazny jest sposob w jaki przeczesujesz , szybkosc to jak prowadzisz nad ziemia cewke itp . Pisze to na samym koncu poniewaz zakladam , ze po roku szukania takie sprawy sa oczywiste.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]