Cytuj:
u u nas juz słyszałem od kolegow ,ze znalezli skrzynie z mundurami niemieckimi i dokumentami, kilka szabelek , pistoletow
Myślę że Garret ACE 150 to nie bardzo nadaje się do znajdowania depozytów, szczególnie z małą cewką, miałem Gareta ACE 250 dokupiłem dużą cewkę to głębokość i skuteczność trochę się poprawiły, mimo to szukanie nim depozytów raczej nie realne. Garret jest dobry na kolorowe przedmioty zalegające w miarę płytko i monety. Na pewno jest dobry dla początkujących bo obsługa jest bardzo łatwa, i szybko rozumiemy o co w tym chodzi
Cytuj:
Jeśli tak to ace 150 chyba był by lepszy bo jest "po prostu" piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! mniej "skomplikowany" i funkcji Discrim i Elim raczej bym nawet nie używał to jedynie co dodatkowego bede miał to Pinpoint i wiecej trybow gdzie i tak korzystal bym pewnie z dwoch ;P ?
ACE 150, wcale nie jest mniej skomplikowane od ACE 250, po prostu ma większe możliwości, których jak sam się przekonasz po kilkakrotnym wyjściu w pole i podstawowym opanowaniu wykrywacza zacznie ci brakować. Ale zawsze można zmienić sprzęt na inny, co każdy z nas prędzej czy później robił, jeśli załapał już "bakcyla poszukiwacza" czego i tobie życzę.