tanksiu napisał(a):
Wolałbym jednak dołożyć "parę" zł i nabyć XP Goldmaxx-a świetny, stabilny, głęboki drobnicowiec.
Z "Bułgarami" miałem styczność i nasza "znajomość" szybko się zakończyła.  
Piszesz o XP GMaxx II pracuje on na 4,6 kHz więc bardziej nadaje się na głębsze większe zakopy co nie świadczy że nie "pokaże" mniszych fantów, może jednak pominąć drobiazgi.
tak to kazdy moze gadac , ja tez miałem Argo stycznosc i tez moja znajomosc sie zakonczyła po prostu jakos mi nie lezał alenie mowie ze to zły sprzet ,mozna tak w kołko macieju ,po prostu wyraziłem swoja opinie ze jestem zadowolony z GoldenMaska 4 Pro.. a zreszta coto ma do rzeczy czy Bułgar na Rutusy tez psioczyli bo polskie to beeeee ,teraz te wszystki garety , fischery to dopiero chinszczyzna ,loteriaa. np. Deus jak widze filmiki ludzi ktorzy chodza po polach i targaja te same smieci ktore ja tanszym i to duzo tanszym sprzetem wyciągam to nie wiem sprzet tylko dla prestizu kupują????
,, świetny, stabilny, głęboki drobnicowiec ,,   ,,co nie świadczy że nie "pokaże" mniszych fantów, może jednak pominąć drobiazgi.,, i tu sam sobie zaprzeczasz
PS: a moze ty miałes z Bułgarkami stycznosc????  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: