Teraz jest wtorek, 23 grudnia 2025, 14:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nie jest aż tak źle :D
PostNapisane: piątek, 21 marca 2014, 10:04 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

grzesiu751 całkiem udany wypad :1 A gdy wyobrazisz Sobie ,jaka fajna pani mogła nosić tę broszkę,to super.
Pamiętaj każdy fant ma swoja historie i to jest najważniejsze :idea
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 21 marca 2014, 11:31 
Podpułkownik
Podpułkownik

grzesiu751 napisał(a):
Niechcic , sądzę że z takim podejściem do naszego hobby to raczej jest mało prawdopodobne żebyś znalazł wymarzony ,, skarb''

Z tym skarbem to lepiej o tym nie myslec , mnie nawet nie sniło się że kiedykolwiek znajdę skarb , az kiedys pomyliłem drogi bo zle mapę odczytałem i przez przypadek go znalazłem , tak samo moze drodzy koledzy wam sie przydażyc , albo sie ma trochę szczęscia albo nie , podobnie jak w To To lotku
pozdr

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 21 marca 2014, 19:54 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

longinuspodbipieta napisał(a):
Koledzy , ja byłem dzisiaj 1,5 godz na polu i mialem tylko jeden sygnał , nawet złamanego feniga nie trafiłem , nawet komucha tez nie ,ale nie rozpaczam , nie zawsze szczęscie dopisuje , i jak znajdę tylko jedną monetę to tez się ciesze , bo najważniejsze w tym co robimy to jest spacerek dla zdrowia , i mniej papierosków się wypali, i pooddycha człek swizym powietrzem ,to jest najważniejsze.
pozdr

I oto w tym chodzi , lubię spacerować na świeżym powietrzu ,a jak coś się trafi to już w ogóle jest super .Ostatnio łaziłem kilka godzin i 2 monetki i na koniec odznaka matki Niemki wypadła i baton na gębie :D

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]