fiszer5 napisał(a):
Po pierwszym zachwycie przyjdzie czas na zwątpienie :D nie poszukasz sobie pod liniami wysokiego napięcia ani też na zaśmieconym terenie. To wykrywacz dla studenta dla którego nie liczą się fanty tylko poznawanie sprzętu i ciągle regulacje. Miałem parę dni vx3 wiem co pisze.
Vx3 funkcjonalnością nawet nie podskoczy do V3i. Wspólne mają chyba tylko 3 częstotliwości:) Vx3 to ograbiona z najlepszego V3i.
Używam już jakiś czas V3i. Nie potwierdzam żadnego ciągłego ustawiania:). Doszedłem tylko do preferowanych ustawień grafiki a teraz zmieniam tylko to co się zmienia w każdym
normalnym wykrywaczu no i to co można zmienić
tylko w Spectrze i w żadnym innym :D. Pamięci nastaw nawet nie używam. Modyfikuję sobie tylko Coin and Relic bo nie mam pamięci do tego co i jak kiedyś ustawiłem w jakimś programie. Trzeba tylko znać zasady dobierania poszczególnych nastaw w zależności od kierunku i warunków poszukiwań. To jest podstawa umiejętności posługiwania się tak rewelacyjnie wyposażonym wykrywaczem i w zasadzie bez tego nie widzę sensu jej posiadania.
Ten detektor posiada najlepszą identyfikację jaką widziałem i oferuje wszystko co powinien wykrywacz prawdziwie uniwersalny. Jak poznasz jej wszystkie funkcje to zobaczysz jak wzrośnie jakość Twoich poszukiwań. Bardzo dobrze rozpoznaje udające kolor żelastwo.
Gratuluję wyboru. Jak się trochę przyłożysz to będziesz z niej zadowolony. Upewnij się tylko czy sondę masz w miarę dobrą, bo bez tego nawet ze Spectrą nie poszalejesz za bardzo. Tylko nie popadnij w paranoję ciągłego manipulowania wszystkimi nastawami :D .
Koniecznie przeanalizuj wszystkie instrukcje serii spectra bo z jednej książki niestety niewiele się dowiesz.