Aliens napisał(a):
afas a moze sprzet zbyt skomplikowany dla ciebie :D i dlatego takie mizerne efekty,, a swoja droga to sprzet z USA nie wiem dlaczego Chinczykiem nazywany... :idea :h
http://www.wildgameinnovations.com/cata ... +EFX+MX300Kolego Aliens nie wiem co masz na myśli mówiąc że sprzęt zbyt skomplikowany dla mnie i dając linka do sklepu,troszkę sprzętu w swojej karierze przerobiłem,i jakieś tam zdanie o niektórych mam,założę się że nie miałeś tego sprzętu w rękach,poczytaj troszkę na internecie o firmie ,tak są to CHińczyki robione pod zamówienie tej Amerykańskie Firmy dystrybucyjnej,chcesz się przekonać o jego klasie?? po prostu kup sobie jeden egzemplarz i wtedy chętnie posłucham twoich opinii na jego temat.Widziałem że na Odkrywcy też poruszyłeś ten temat z podobną ironią,i pytasz nawet na jakich ja sprzętach latałem ze daje taką opinie o tej wykrywce,a więc tak Garrety-Minelaby-Fishery-Rutusy-Tecneticsy,na pewno nie ze wszystkich półek i jakimś tam specjalistą nie jestem i za takiego się nie uważam a wróciłem do starej poczciwej Tereski 505 i naprawdę jestem zadowolony,,koledzy pytali o opinię więc ją dałem,pamiętaj nie wszystko co ładne i z bajerami musi być dobre,pozdrawiam Adam :)