prymek napisał(a):
Niedawno odbył się szumnie zapowiadany pojedynek : gm4dw , blisstool i Nexus , ukazała się cała seria filmów jednak to co z tego wyszło to czeski film na tureckim targu z bułgarskimi aktorami - wg. mnie to wieloosobowa pyskówka czy to co słychać jest już sygnałem czy nie . Ten Bliss to interesujący wykrywacz jednak jak z drobnymi srebrnymi monetkami w bardzo zaśmieconych żelazem miejscach ? czy może jest to jedynie sprzęt do poszukiwań w miejscach nie zaśmieconych i nieco większych monet ? Pokazały się pierwsze foty nowego golden mask 4dw ( dwie częstotliwości )
W sumie zebrała się śmietanka jeśli idzie o zasięg na monety. Niektóre "okrzyczane" wykrywacze nie miały by co tam szukać - dosłownie ;-)
Jednak widać że wyszedł tam mały bałkański kociołek. Ahmed (Blisstool) dał się trochę zakrzyczeć, dobrze że jego wykrywacz wydawał jakieś dźwięki za niego. Mogli to trochę inaczej zorganizować, przypomina to trochę przekomarzankę na miejscówce Romana czy innego Ździcha.
Bliss nowa wersja v5, jest głęboki, używam od kilku miesięcy V3. Zasięg bardzo dobry, jednak przy podkręceniu Gain (odpowiada za zasięg) wykrywacz staje się mniej stabilny. Podobno w V5 zasięg jest zwiększony a stabilizacja poprawiona. Nie sądzę czy w video udało się to zaprezentować. Może ktoś jeszcze zrobi jakiś konkretniejszy upload, bo na razie to wyrywki nagrane kalkulatorem
O Nexusach się nie wypowiadam, nie miałem z nimi do czynienia.
Nowe Golden Mask - nie widziałem na tym filmie, trzeba będzie samemu przetestować. Niebawem będę miał jeden egzemplarz
Pozdrawiam lubujących się w Bułgarskich wynalazkach :8)