Teraz jest poniedziałek, 22 grudnia 2025, 18:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wykrywacze armand
PostNapisane: niedziela, 22 czerwca 2014, 21:02 
Moderator
Moderator

To oczywiste że Czarny Penetrator jest bardziej sexy niż Żółty Kanarek

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 czerwca 2014, 21:52 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Polskie rutusy są na tym forum chwalone i ja też rutusa bardzo chwale miałem argo i czasem jeszcze biore go do ręki , jest świetny i zachodnie produkcje wcale nie są od niego lepsze oczywiście w tym przedziale cenowym .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 czerwca 2014, 22:05 
Sierżant
Sierżant

wykrywacz1 napisał(a):
Najlepiej odpisał krzychu: Najlepiej nie pytać, tylko przetestować na sobie i nie mieć do nikogo pretensji... :lol:
Natomiast cała reszta z tego co zauważyłem jest zakochana w tzw.Garretach a niech ktoś spojrzy na polski produkt Armand mam go i możecie nie wierzyć niczym nie odbiega od tych Garretów nawet wygląd jest o niebo lepszy jest czarny. do tych garretów powinni dokładać jeszcze kamizelki odblaskowe wtedy by było OK.
Ktoś mnie przestrzegał przed rejestracją na tym forum teraz wiem dlaczego.Jak się coś nie podoba to możecie mnie usunąć.

Po twoim poście można wywnioskować że nie pojawiłeś się z przypadku. A argumenty które podajesz bardzo przypominają argumenty Armanda z innego ogólnopolskiego forum.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 czerwca 2014, 23:47 
Generał Broni
Generał Broni

Daaawno dawno temu miałem Armanda... pamiętam że nie dało się go dostroić do gruntu, prehistoryczne wskazywanie kolor - żelazo diodami, paskudnie prądożerny i mało precyzyjny. Do tego wymiana baterii to rozkręcanie puszki z elektroniką. Plus był taki, że w miarę wyważony .... na plaży się sprawdzał.

Po tym jak go sprzedałem dla kolegów od militarki gdzieś mi przemknęły jakieś Armandy w różnych kolorkach i finezyjnych nazwach .... żałosne to było. To miał być chyba taki chwyt marketingowy :lol: Ale ... żeby nie było, zwróciłem też uwagę na ciekawy kształt cewki, z jednej strony płaskiej.

Ogólnie, jeżeli nic się od dziesięciu lat u Armanda nie zmieniło - nie polecam. Szkoda w sumie, bo byłby drugi rodzimy producent. Rutus jednak wykonał duży skok, Armand nie zaryzykował, stracił kontakt z rzeczywistością i stanął w miejscu...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 00:32 
Generał Broni
Generał Broni

wykrywacz1 napisał(a):
Najlepiej odpisał krzychu: Najlepiej nie pytać, tylko przetestować na sobie i nie mieć do nikogo pretensji... :lol:

Dzięki za uznanie, ale gwoli wyjaśnienia: to co napisałem nie oznacza, by kupować w ciemno i testować później swoją wytrzymałość :lol: Jeśli jest możliwość sprawdzenia skuteczności działania sprzętu w rzeczywistych warunkach terenowych i zupełnie za darmo np. w ramach reklamy (o co producent zapewne zadbał) - to :1
Kupowanie "kota w worku" (choćby nawet ładnie zapakowanego) - odpada.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 01:57 
Generał Broni
Generał Broni

wykrywacz1 napisał(a):
Ktoś mnie przestrzegał przed rejestracją na tym forum teraz wiem dlaczego.Jak się coś nie podoba to możecie mnie usunąć.

Nie ulozylo sie tak jak bylo zalozone, wiec co "foch"?
Widzisz rzecz polega na tym, ze dzieki dosc rygorystycznej pracy moderatora w tym dziale. Mam zapewnione to, ze porad udzielaja tutaj ludzie, ktorzy wiedza co pisza, osoby z ogromnym doswiadczeniem, ktore kolokwialnie mowiac "lipe wyczaja z kilometra".

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 10:49 
Moderator
Moderator

zadam Wam prosty temat do przemyśleń, o ile reklamy wyrobow Armanda widac wszedzie i co chwila trafia sie jakis mniej lub bardziej zakamuflowany pytacz/naganiacz na forach, o tyle przy podobnym poziomie reklamy Rutus, jak zauważylem, nie ma wiekszych problemów z dystrybucją swego sprzetu, a reklamy wykrywaczy p Smętkowskiego nie uświadczysz nigdzie, a nr telefonu aby złożyć zamowienie na takowy musialem po strasznej znajomosci zalatwić w późnych latach 90tych ...zresztą nawet dzis wykrywki HS3 jakie sie tu pokazuja w dziale giełda sprzedają sie niemal na pniu ......niech da Wam to do myślenia ...tyle ode mnie

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 21:51 
Generał Broni
Generał Broni

Panowie wszystkie problemy niezwiazane z tematem rozwiazywac na pw.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 22:01 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Na tym forum jest conajmniej kilkanascie kont do napedzanie klientow , ktore udaja poszukiwaczy lub sa poszukiwaczami ale z innym sprzetem chodza.w teren niz opisuja . I bynajmniej wcale.nie chodzi o armanda . Jak pisalem wyzej chcesz prawdy poczytaj fora klubowe.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 22:03 
Generał Broni
Generał Broni

bellial napisał(a):
Na tym forum jest conajmniej kilkanascie kont do napedzanie klientow , ktore udaja poszukiwaczy lub sa poszukiwaczami ale z innym sprzetem chodza.w teren niz opisuja . I bynajmniej wcale.nie chodzi o armanda . Jak pisalem wyzej chcesz prawdy poczytaj fora klubowe.

Prosze podaj konkrety, moze byc na pw. Takie zjawisko jest tutaj zwalczane.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 22:11 
Generał Broni
Generał Broni

Bellial o jakie fora klubowe chodzi I co jest zlego w tym tutaj? Sugerujesz cos? Prosze wskaz uzytkownikow, fikcyjne konta , ktore sluza tylko do promocji sprzetu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 22:29 
Główny Administrator
Główny Administrator

Wykrywacz1 napisał(a):
Witam wszystkich :)
Zarejestrowałem się na Forum dzisiaj, to i pasuje powiedzieć ładnie "Dzień dobry"Wszystkim.
Uprawiam to hobby bardzo rzadko (brak czasu taka praca) mój wykrywacz to Saper Midas podobno najlepszy polski wykrywacz i ja się z tym zgadzam.

A co się stało z Midasem ? :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 24 czerwca 2014, 06:57 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Sprzedałem

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]